telekomun hala çok ucuz olduğunu düşünüyorum,kötü bir bilanço gelmesi muhtemel,belki onun etkisi ile biraz aşşağı gidebilir,ama bu fiyatlara bu şirket bedava...en kısa sürede bankalara geçerde adam gbi yönetilir...
![]()
telekomun hala çok ucuz olduğunu düşünüyorum,kötü bir bilanço gelmesi muhtemel,belki onun etkisi ile biraz aşşağı gidebilir,ama bu fiyatlara bu şirket bedava...en kısa sürede bankalara geçerde adam gbi yönetilir...
![]()
Albaraka iyi kar beklentisi var. Bir de şekerbank dibin dibinde??
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adem ayrıca kozalla ilgili beyaz kapanan marubozu var diyorlar mum grafikte. sana zahmet olacak
ertan abi sana iyi haberlerim var günlük grafik daha güzel kozaa da grafiğe detaylı yazdım eğer yarın 5,63 üzeri kapanış yaparsa delen mumlar boğa al veriyor iyi bir çıkış yapabilir ...
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
SKBNK evet şeker lafları geçiyor grafiğine bakayım dedim 0,96 desteğini kırmazsa aşağı 1,12 ye kadar tepebilir...
emme velakin OBO var 0,96 altında 16 kademe daha çakabilirler sonra demedi demeyin..
velhasıl kelam 0,96 üstünde potansiye 16 kademe altında potansiyel 16 kademe
[IMG][/IMG]
BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ
Yer İmleri