-
adem şu başımın belası kozaa hakkında bir grafik yön hakkında bir yorum rica etsem.
-
hisselere para girişi ve para çıkan hisseler

-
bugün piyasadan yine para çıkışı var ama 2.6 milyonla sınırlı kaldı aracı kurumların bugün ne yaptığı

-
garada alıcı ve satıcıları sevmedim.. citi satmış deutche almış,sizinde dikkatınızı çekıyordur,deutche ab ile yumuşamadan sonra son donemde ciddi alımlara gelmeye basladı...
bide ak yatırıma dikkat çekeceğim. o satım tarafındaysa genelde citinin mallarını satıyor. çok acımaız satıyor...ak satıcı tarafında görünce o hissede alım tarafında olasım gelmıyor,bide son dönemde ak hafıf alıcılı açıp oğleye doğru satıma geçiyor,2.seansta hissenin canını çıkarıyor.. ak ı dikkatli takip etmenizi öneririm
-
buda ıspartakusa gelsin,yabancı satış ağırlıklı ..çok izlediğim hisse değil.ama takibime alacağım..
-
hulk sabahtan merıly nın satışları ile aşşağı basıldı,öğleden sonca cıtı alımlarırı 1.6m çıkardı,saat 3 ten sonra fazla yabancı mal almadı yarın dıkkatle ızlemek lazım yıne bır mıktar assağı yapabılırler ggibi geldi...
-
Abi eline sağlık paylaşımlar harika
Albaraka, tskb, şekerbank ve yapıkredi ile düşünceleriniz nedir? Teknikleri nasıl?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
terapist_2018
Abi eline sağlık paylaşımlar harika
Albaraka, tskb, şekerbank ve yapıkredi ile düşünceleriniz nedir? Teknikleri nasıl?
SM-A520F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok takibimde olmayan hisseler,arkadaş geçen gün geldi,tskb alalım dedi bu hafta tehlikeli dedim %100 gitti... %200 gitceğini bilsemde bu ortamda almam.çok tehlikeli....onu alacağıma halkbankı tercih ederim.
ykb ortağından olumsuz etkileniyor. italyanın kredi notunun düşürülmesinden ve italyadaki olumsuz durumdan etkilendi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri