-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
bu hafta endeks 100 hisselerini manuel taradım tekniği hoş olanları @EMIRDAGLI421 twitter hesabımda vede hissenet başlıklarında paylaştım endeks100 den öne çıkanlar-tepki beklediklerim
afyon
netas
anacm
enkaı
ayen
aksen
ykbnk
ısctr-bu siyasetten dolayı biraz şüpheli ama yinede tepki verebilir
ttkom
gerel
dün akşamki tepki beklediklerim di yarısı %3-5 arası gitmiş diğer yarısı %1-3 arası devam edebilirler

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
barbaros_
metro garantide alım yapıyor kaçın

Metronun Garanda g.. keserler
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
dün akşamki tepki beklediklerim di yarısı %3-5 arası gitmiş diğer yarısı %1-3 arası devam edebilirler
Emeğinize sağlık sayın emirdağlı, söyledikleriniz sayesinde kazandik bugün. Bunların dışında krdmr dohol ve petkimde güzel kazandırdı.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
emeğine sağlık kardeşim...
sadıktan kardeşimide aktif olarak burda görmek bize güç katar.
-
Endeks 105 106 arasına kadar beklerim, gün içi istedikleri kadar hoplayıp zıplasınlar
-
-
yarın için endeks beklentiniz ve öne çıkacak hisseler hangisi olacak sizce......
burda kimse burda böyle dedi diye kimseyi suçlamasın. sadece fikir alışverişi yapıyoruz
-

Originally Posted by
barbaros_
yarın için endeks beklentiniz ve öne çıkacak hisseler hangisi olacak sizce......
burda kimse burda böyle dedi diye kimseyi suçlamasın. sadece fikir alışverişi yapıyoruz
Dostum ben teknik temel anlamıyorum ama yarın yatay bir seans olabilir hatta hafif kar satışı. Gözüm dohol krdmr isctr halkb ttkom ve petkimde olcak. Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri