Sayfa 139/172 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon
Arama sonucu : 1372 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

1. Şirketle görüştüm..Direk haberde isim yazmıyor savunması ile cevap verdiler.Yahu başka yerli boya firması yokki dedim.Ya aşikar bir maniplasyon...Yada timsahsinsiliğinde bir operasyon.Regulatör kurumlar..Olumlu yada olumsuz haber akışının seffaf açıklamalarla gereğinin yapılıp yapılmadığını kontrol etmezmi.Yatırımcı arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa sevinirim.Kesin yalanlama yapmamış olmaları aklıma birşeyler getiriyor.Lakin söyleyemiyorum.

2. Tanıdığım yatırımcılar Kamuoyuna akseden haberi ekran görüntüsü ile gerekli yetkili kutumlsra şikayet etme hazırlığında dedim.Bu haberin şirketle ilgisinin kurulamayacağını düşünmak eşyanın tabiatına aykırı.Buna yönelik açıklayıcı bilgilendirmeden kaçınılmasını aklım almıyor.

3. Yav herkes küstümü..Terzico...Demlikeyf..Üstadlar nerde.

4. Vir vir aşağıya hacimsiz kademesiz.Bekliyorum aşağıda bugün

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Bu kadar amansız aşağı bastığına göre ciddi bir karın ağrısı var.Hedef büyük demekki.

6. Karın ağrısını bilmem...Birincisi;Burda şu ana kadarki yazanların kaybolması dikkate değer..İkincisi;Bu kepazelikte satışa konu haberin zamanında bilgilendirme yapılmaması nedeniyle istismarına ilişkin ilgili haber ekran görüntüsü ile şirketi şikayet ettim.Haberde Satışa konu Boya şirketinin DYOBY olarak algılanmayacağını düşünmek ancak bilinçli bir ardniyetin sonucudur.Tüm yatırımcılara sevgiler.(Şikayet metni;DYOBY Firması hakkında basına 05 Ocak 2022 tarihinde düşen yada düşürulen ekteki haber ile birlkite tahtadaki takip eden günkerde yapılan işlemler Türk borsasınin genel resmi olmuştur.Buyrun...Lütfen bir inceleyin.Şirket yetkilileri haberde isim yazmıyor diyor.Satılabilecek başka şirketmi var.Aptal yerine konuluyoruz...Resmi yetkililerin; olumlu..olumsuz habere açıklama getirilmemiş olmasına gerekli yaptırımları getirmesini tensiplerine arz ederim).

7. Burda yazanların kaybolması iyi birşey.Demekki buradaki görevleri bitti.
     Alıntı Originally Posted by Bismark Yazıyı Oku
    Karın ağrısını bilmem...Birincisi;Burda şu ana kadarki yazanların kaybolması dikkate değer..İkincisi;Bu kepazelikte satışa konu haberin zamanında bilgilendirme yapılmaması nedeniyle istismarına ilişkin ilgili haber ekran görüntüsü ile şirketi şikayet ettim.Haberde Satışa konu Boya şirketinin DYOBY olarak algılanmayacağını düşünmek ancak bilinçli bir ardniyetin sonucudur.Tüm yatırımcılara sevgiler.(Şikayet metni;DYOBY Firması hakkında basına 05 Ocak 2022 tarihinde düşen yada düşürulen ekteki haber ile birlkite tahtadaki takip eden günkerde yapılan işlemler Türk borsasınin genel resmi olmuştur.Buyrun...Lütfen bir inceleyin.Şirket yetkilileri haberde isim yazmıyor diyor.Satılabilecek başka şirketmi var.Aptal yerine konuluyoruz...Resmi yetkililerin; olumlu..olumsuz habere açıklama getirilmemiş olmasına gerekli yaptırımları getirmesini tensiplerine arz ederim).

8. Herkese merhaba, anlayamadığım bir şeyi sormak istiyorum. Yorumu veya bilgisi olan varsa lütfen cevap olarak yazsın.
    Anlamadığım şu 1-Yaşar holding neden isim hakkını satıp sonra {eğer gerçekse tabii} sonra firmayı satsın... Tek kalemde satış yapabilirdi... Cevap bulamıyorum...
    2-Açıklama yapılmaması manidar (en azından sosyal medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor falanda filanda...) eğer taraflar arasında bir gizlilik sözleşmesi imzalanmışsa böyle bir açıklama beklenemez... ki varsa da bizler borsadaki paya da olsa ortak sayılır mıyız, ortaksak gizlilik sözleşmesinden haberdar olmalı mıyız? Teşekkür ederim, iyi günler...

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 139/172 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •