Sayfa 139/993 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

2. Bu tur video'lar ulke disina gitmek dusuncesi olan gencler icin bence cok faydali.

Zor olan, yurtdisina gidip bir yerde is'e girmek.

Ancak bu tur ticaret yapmak daha zahmentli ve kazancli.

Bunun icin de bakmaniz gereken en onemli nokta, gitmeyi planladiginiz ulkenin ic guvenlik durumu.

Bir siralama yapacak olursaniz, ilk sirada guvenlik, ikinci sirada calisma izin ve imkanlari, 3. sirada ise, eger bir uretim bilgi birikiminiz varsa o urunu orada uretebilme imkanlarina bakmak olmali.

Gecenlerde bir arkadasa tavsiyede bulundum.Ruanda diye.

Bugun Afrika'nin acik ara en guvenilir ulkesi ve Afrika'nin isvicresi deniyor ve ulke tum gucu ile bir Singapur olma yolunda.

Aklinizda bulunsun.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gecenlerde bir arkadasa tavsiyede bulundum.Ruanda diye.

Bugun Afrika'nin acik ara en guvenilir ulkesi ve Afrika'nin isvicresi deniyor ve ulke tum gucu ile bir Singapur olma yolunda.

Aklinizda bulunsun.
    O benim bilader. Videolara baktım. Orada katliam olmuş vaktiylen. adamlar birbirini kesmiş. bana iyi gelmedi pek. Şili güzel yer. Pasaportu aldın mı 190 ülkeye vizesiz seyahat. İpne venezüellalılar ve haitiler bozmuş ortamı.

4.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Iyi hafta sonlari. Forumda ev kiralarinin ve satin alma fiyatlarinin yuksekliginden bahsediliyor. Bu sartlarda kiralarin yuksekligini aanliyabiliyorum da ya evler icin nedemeli? Bu sartlar altinda evlere talep ve satialmalar varsa... Demekki bizim milletde mok gibi para var. Bosporos demisken crush daha yolda henuz gelmemis.
    Araplar ve çok sayın gurbetçiler alıyor olmasın,malum orta direk diye bir şey kalmadı,dibini sıyırdılar,evine aylık;7-15 bin tl para giren bir aile nasıl 2-3 milyonluk evlerden alacak,benim çevremde artık ev,araba alma muhabbeti hiç dönmüyor,hangi markette sıvı yağ ucuz,hangi çayı alalım bizim sosyalleşme konularımız maalesef...

5.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    O benim bilader. Videolara baktım. Orada katliam olmuş vaktiylen. adamlar birbirini kesmiş. bana iyi gelmedi pek. Şili güzel yer. Pasaportu aldın mı 190 ülkeye vizesiz seyahat. İpne venezüellalılar ve haitiler bozmuş ortamı.
    Hotel Rwanda, 2004 yapımı, izleyebilirsiniz, gerçekliğini bilmem tabi

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Hotel Rwanda, 2004 yapımı, izleyebilirsiniz, gerçekliğini bilmem tabi
    Youtube da alası var bilader bir bak.

7. Sonunda buda oldu. Boş baklava, kaşarsız tost, içsiz köfteden sonra saunasız hamam yapmışlar. Bizzat denedim. Elektrik faturası 10.750 gelmiş. Adam sadece pzar günleri açıyormuş. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sonunda buda oldu. Boş baklava, kaşarsız tost, içsiz köfteden sonra saunasız hamam yapmışlar. Bizzat denedim. Elektrik faturası 10.750 gelmiş. Adam sadece pzar günleri açıyormuş. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar..
    Sistem 3 çocuk yapmak ve yukarısı üzerine kurulu.!!!!
    Sistem boş kafa yetiştiriyor.!!!
    Boş kafalı Sazan yetiştiren ülkede.!!!
    İçi boş olan şeyler.!!!
    Gayet normal durumdur.!!!
    Aziz Nesine saygılar.!!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 139/993 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •