Birde spk kurum olsa..Yatırımcı bu kadar zarar etmez..sessiz kalmalarindan belli zaten olanlardan
Birde spk kurum olsa..Yatırımcı bu kadar zarar etmez..sessiz kalmalarindan belli zaten olanlardan
Sa nel tango yaptı sakın bulaşmayın dahada aşağısı olabilir.dün akgüv satıp bugraya 2.15 aldık sonuş 20 kademe aşağısı böyle borsanın ben taaa
Yazdımya örnekleri çok...yani borsada çok pis işler dönüyor...25 senelik borsacılık hayatımda böyle bir şey görmedim hiç...bu olay 2010 sonrası patlak verdi İMKB...BORSA İSTANBUL olduktan sonra,yani tam kumarhane oldu,ben uzun yatırımcıydım eskiden,daha bu ortamda olamazsın,çünkü önünü göremiyorsun...Yiğit Bulut işbankasına el attı,o dev gibi şirketin hisseleri taban yedi...2008 krizine bile böyle şey yoktu,sadece borsa battı 70'den 21 indi o kadar,batan borsada çoğu karlı hisseler bile hep taban yedi,bu normal batan borsada...ama borsa normal seyrindeyken böyle olayların olması anormal...mesela mmcas 1000 lot 50.000-göz altı pazarına postalandı hise indi 50 tlden 0.40 krş...50.000 oldu 400 tl...hala onda 20-40 arasında maliyeti olanları bilirim !!!
bence bu gün 2,00 üzerine atması milletin moralini yerine getirir bu kadar kötümser olmayın arkadaşın birinin yazdığı gibi 1,90lardan 500 bin lotu alan ky olmayacağını sizde anlamalısınız bir kaç gün sabır
500 bin ne ki...aynı hatayi ben 3 tl lerden bu kadar Lotu ky alamaz dedim o alış o alış.halen elimde.. sonumuz Hayır olsun ins
Yer İmleri