"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Dengede cazip varliklari istiraklendirdiler.koca sirketlerin halka arzlarda yukardan koyup kucaga birakma senaryosunun aksine yatirimciya firsat verdiler.insaati durmus dedikodularina inanmiyorum.koca holdinglerin kredi yapilandirdigi donemde aksamalr olur.bu hissede de dengedeki cazibenin olusacagini dusunuyrm.ismi gecenlerin CVleri saglam.ugur express yatirimin mudurymus.sasmaz zaten malum.erdal cani google sordum.ümitvar sonuclar cikti..yatirim tavsiyesi degildir..
Son düzenleme : Dilaracoin; 18-02-2018 saat: 19:25.
20.02.2018 07:00:03 - artı yatırım holdıng`ın vergı daıresıne sunulan 2017 yılı 12 aylık karı 1.321.971 tl
BAB-I İHSANINDAN MÜRÜVET EYLE ,BENZETME BİNBİR NESNEYE BENİ.BAKMA İSYANIMA MERHAMET EYLE , ULAŞTIR MENZİLİ ALAY'A BENİ.....'Hayatta hiçbir zaman yalpalamayacaksın, düşüncelerinde bir ileri bir geri adımlar atmayacaksın, her dönemin adamı değil, her dönem ADAM olacaksın...' YATIRIM TAVSİYESİ ASLA DEĞİLDİR.
Borsa Istanbul baskani Halka arzlari ortak satisi seklinde degil de ortaklarin ruchan haklarinin kisitlanarak sirketlere fon girisini hedefliyoruz dedi..Bu sirkette yapilan tahsisli basvurusu bu kapsamda degerlendirilebilir....yatirim tavsiyesi degildir
"Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
agalar kıdemiler TRANSTA TAhsisliye olumsuz geldi. ACABA YA BİZEDE GELİRSE GELİR Mİ
ARTI ucuz değil.PAHALI düşerse sesi DENGE hold. duyulur.
Yer İmleri