Sayfa 14/417 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon
Arama sonucu : 3404 madde; 105 - 112 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Evet bütün bu yazılanların ve hösdadların görüşleri sonucunca sadede gelirsek,GSDHO hissesi ucuz mu,pahalı mı ya da ne olmalı?
    Bana göre ticari deyimle ''bedavadan biraz pahalı''.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Hayda kur gene coştu.Anladınız siz onu))))))

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hayda kur gene coştu.Anladınız siz onu))))))
    Çekirge 3.47'den bir kez daha sıçradı.Son sıçrayışı olur inş.
    Bu arada biz anladık onu da bu spek patron ve avaneleri anlamadılar ki her geri gelişte mal kaptırdığını.
    .
    Syg
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

4.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Çekirge 3.47'den bir kez daha sıçradı.Son sıçrayışı olur inş.
    Bu arada biz anladık onu da bu spek patron ve avaneleri anlamadılar ki her geri gelişte mal kaptırdığını.
    .
    Syg
    Biz de nasiplendik bakalım 3.47 den %10 daha ekledik portföye.Bu tarihi de not düşelim.
    .
    Syg

5. Dolares,USD,$ artık ne sembol ise,13.959 u görerek şimdilik zirve yaptı da bizim gocoküz 3.61 zirvesini tazeler mi bugün bakıp görelim.
    .
    Syg

6. Evet geldiler emmiler.Sürün gari.

7.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Evet geldiler emmiler.Sürün gari.
    Pardon gelenler bit yavrusuymuş.Şaka maka iyi kastınız hacıabi.....

8. Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 14/417 İlkİlk ... 412131415162464114 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •