Teknik güzelleşti
kocaerin ereğlinin forumunda meth edilmesi çok dikkatimi çekmişti...o gün bu gündür takip ediyordum...incelemek de yakın zamana nasip oldu...önceki yorumlarımda da söylediğim gibi kocaeri sadece hammadde üreten çelik şirketleri ile bir tutmamak lazım...kocaer çeliği üretip ,katma değeri yüksek ihracat ürünlerine çevirip satıyor...bu işi yaparken de enerjisini yenilenebilir enerji kaynaklarından elde ederek yeşil çelik ünvanını alıyor...türkiyede bir ilki başarıyor...buda taktire şayandır...
twiteerde paylaşılan bilgilere göre de patron çok dürüst ve kaliteli biriymiş...o halde gönül rahatlığı ile hisse taşınabilir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu arada dirençlerimizi de yukarı kırmaya başladık...artık %35 yükselmiş döviz kurunun ekmeğini yeme vakti geliyor kocaerde...çünkü neredeyse her yerinden dolar dökülüyor kocaerin....yavaş yavaş bilanço beklentileri satın alınmalı...yaptığı ve tamamladığı yatırımların ,ciro ve karları artık fiyatlanmalı diyor mantığım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
tahminlerime göre ikinci çeyrek bilançoları açıklanıncaya kadar 25,88 zirvesini görmek isteyecektir...eğer çok güzel vede supriz bilanço gelirse ?? yeni zirveleri beklerim...kapasitesini artırdığı ve yeni modernize ettiği üretim hattının olumlu etkileri üçüncü çeyreğe tam yansıyacaktır...bence ikinci çeyrek çok güzel gelirse ?? (ki benim beklentim bu yöndedir ) o vakit de üçüncü çeyreğin beklentisi önden satın alınmaya başlanacaktır...buda bize 3-4 ay boyunca güzel bir çıkış trendi sunabilir...sabır ile bekleyip görelim...sabır sabır sabır..
ben tekkeye kaçar elınde olanlara bol kazançlar...benım yıl sonuna kadar favorım yeo..96 mılyon sermaye ıle 700 mılyon kar beklentım var orada..pıyasa değerı 8 mılyar..ya yeo gesanın ,cwenın pıyasa degerıne gıdecek ya da onlar gelecek bızım yanımıza![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri