1,82 !!!
))
Cok komik !!!
1,82 !!!
))
Cok komik !!!
Her gun uyandirmadan veriyor hem de endeksin kapanmasinina bikac dk kala . 82 gordu yarin ekdeks yesil de olsa kirmizi da 80 alti olabilir . Birileri usanmadan neden aldi bilmiyorum ama belki de zararina satiyor. Kynin bilmedigi bi seyler donuyor . Bu kagitta en son kyler duyar. Zalimin zulmu devam ediyor 1 seneyi gecti .ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : den202020; 06-02-2019 saat: 19:52.
Kısa Vadeli Ertelenmiş Gelirler 30.09.2018 31.12.2017
Alınan Sipariş Avanslar ı 70.496.611 42.585.502
Toplam 70.496.611 42.585.502
heleki bu kalem nasıl bir kalemdir.
Çok komik fiyatlarda bu hisse. 70 milyon alınan sipariş avansı var. Kendisi ne kadardır ALLAH BİLİR.
Yatırım tavsiyesi değildir. Kelin meğlemi olsa kendi kafasına sürer.
[emoji3][emoji3]o soruyu biz bir senedir soruyoruz kardesim. Biz de bu rakamlara kandik da aldik ama elimizde patladi. Kagitta yeni oldugun cok belli oluyor . Millet nie agliyor saniyorsun
Cusanda olay soyle oluyor . Ahan da yeni is anlamasi yaptik vay efendim yatirimciyi koruyalim diye 4 ay sir gibi sakladik simdi soyluyoruz deyip kagidi 10 kademe cikartip milletin kicagina birakiyorlar. Tabii her iyi haberden sonra kagit eksi kapatiyor . Ozetle cusanda her iyi haber ya da yukselis mal vermek icindir bu boyle biline .ytd
Kardeş o toplamı iskonto gideri gösterir bizim gibi bakıp kalırsın inanma göstergelere.Ama şuna inan patron ********.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet rakamlara bakip vay be amerikayi keşfettim diye atliyor ama bilmiyor ki baliklama daldigi yer,colde bir serap dolasyiyla colun kızgın kumlarina cakilip kaliyorlar
Yer İmleri