Sayfa 140/324 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1. ÇiftlikGalipBank ky'nin boğazına yapışmiş birakmiyor,millet burda birbirini yiyor olacak işmi yav.

2. Bence dünkü işlem hacmi nin o kadar olmasının sebebi acikcilar in yapmış olduğu işlem

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Millet can sıkıntısından birbirini boğazlaya maya başlamış korkmayın ulan satan varsa alanda var elbet döner bir yerden...

4. Yavaş yavaş...
    Koza grubunu alacak galipbey onun hazırlığını yapıyor...

5.  Alıntı Originally Posted by Ayrıldagelolum Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş...
    Koza grubunu alacak galipbey onun hazırlığını yapıyor...
    Ondan önce Tukaş'ı almış

6. 55 ve altı alışlarimi girdim.

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. Ok ne kadar gerilirse o kadar ileri gidermiş.50 de 20000 benim.
    55 de sanko alimlar benim.Acık ve net yazarım.Güzel kar yazana kadar satiş yok.
    SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. arkadaşlar adam kademeleri doldurup bosaltarak alıcı geldi hisse uyandiriyor ve millete malı kitliyor. Dikkat edin bana böyle kitledi

Sayfa 140/324 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •