Yine borsa eksi bile deðil hisseleri tabanda geziyor, bu ip ... ile sütçüde ters düþmüþtür þeytanýn varisi...
Yine borsa eksi bile deðil hisseleri tabanda geziyor, bu ip ... ile sütçüde ters düþmüþtür þeytanýn varisi...
Ulan ******** haysýyetsýz spek tabandan 12 m malý kýme sattýn yoksa hazýr tabandayken gene sýrketteký lotlarý devýrmý edýyorsun
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insanlýðý tehdit eden doðal afetleri ,felaketleri kendi menfaatleri için fýrsata çevirmeye çalýþan merhametsiz kötü niyetli tacirleri acýmasýz çýkar çevrelerini kýnýyorum..
Son düzenleme : kabile reisi 61; 19-03-2020 saat: 20:47.
Içimden bir siren günü yapmak geçiyor ne zaman yapsam acaba
kendime bir fal baktým:
The Covering - Ten of Cups: Fullness
The card in the Covering position highlights the important events, issues, attitudes or influences around the question or current situation.
The Ten of Cups suggests a time of success and contentment, with friendships and relationships on a peaceful footing at last. You may feel, though, that something is missing, or that you have had too much of a good thing. The dangers of dissipation, stagnation and waste are there, so consider your actions or inaction. A wish could come true now, so be careful what you wish for.
Ne dilesem acaba?
Son düzenleme : Siren; 19-03-2020 saat: 22:48.
Kardeþ senýn yaþ kaç? Ne kadar alakasýz sey varsa paylasýyorsun cozemedým. Art nýyetlýsýn demýyorum ama boþ yapýyorsun
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noldu bu endexse anlamadim, bir anda guzel acildi,
Guzel haber falanmi acikladilar yoksa ?
hafta sonu gelebilecek olumlu bir haber satin aliniyor para bol artik faizler dusuk borsalar
toparlalanmak icin bahane ariyor
onlenmese bile
bir noktadan sonra hastalik kaniksanir
virusun insanligi yok etmesine izin vermeyelim
gibi sloganlarla
testler ile hastalar evinde karantina ilac uygulamasi
normal hayata donmek istegi one cikacaktir
kimse kimsenin yasini uzun sure tutmaz
ihlas mi corona ile baslamadi santaj
tehdit dolandiricilik suclamasi ve bunun gizlenmesi
ile baslamisti dusmesi
he neden yukselmisti onuda size birakiyorum