Yaa kansız yaaa...
10 günde aldığını, 1 seansta geri veriyor.
%7 düşen bir tahtanın, karakter sahibi patronu ne iş yapar.??
Aylardır aynı terane.
YTD...
Yaa kansız yaaa...
10 günde aldığını, 1 seansta geri veriyor.
%7 düşen bir tahtanın, karakter sahibi patronu ne iş yapar.??
Aylardır aynı terane.
YTD...
Ne kaçırdık ... Tam anlamadım. Yerli kurumlar ziraat- halk- oyak satışta. Yapı- bofa robotları işlem hacminin %28 ini yapmış ama nette işlem yok
Dünün en iyi satıcıları Global ve Bofa , bugün şimdilik en iyi alıcı konumunda.
16.80 aldıklarımın bir kısmını 17.14 ten bir kısmınıda (ekran başında olmadığım için )16.61 den satıp azda olsa zararla son işlemi dün yaptım.. son olarak 17.05 üzerinde kalıp olası bir yukarı beklentim oluşmuştu.. eski ve kalıcı taktiğime dönmekte yarar var.. alttan al yukarıdan sat.. akşam , para bende, mal palada.. tekniği özenle hazırlayıp 17.05 üzerine kalıcı görüntüsüne bağlı beklentileri (15.76 üzerinde kalmak kaydı ile ) halen silebilmiş değil. kısaca bu silkelemede olabilir..
ancak endeks oldukça dikkat çekici bir yerde.. yukarı tepki verme olasılığı daha fazlada olsa da, gündemim 1 gecede nasıl değiştiğini unutmamakta yarar var.. haftalıkta 1342.59 önemli bir seviye..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Birşey kaçırmadın..it ürür kervan yürür...
Tüm ******lıklara rağmen cemtas vasıflı çelik denge çubuğu üretmeye devam ediyor...
Biz bunları takip edelim
https://m.tr.investing.com/indices/taiwan-steel
an itibarı ile euro 10.15 dolar 8.37 grafikler 2 gün daha yükseliş potansiyelinin olabileceği yönünde.. hoş değil..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri