Sayfa 140/999 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Viop - XXV

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    aile reisi olarak, herkes kendi gemisini yüzdürmeye, kurtarmaya çalışmalı...normalde de zaten çok sorun var, üstüne pandemi her şey için bahane zaten...bu nedenle ülkemiz adına elimizden çok bir şey gelmese de, kendi ailemiz, çocuklarımız için iyi planlama yapılmalı.

mesela, ağustos ayında anadolunun bir şehrinde yakınaım internet için başvuru yaptı, normalde 1 haftada biten süreç, bir ayı geçmeye başladı..sonuçta alt yapı, iş gücü vs planlanırken belli bir talebe göre kapasiteler belirlenir..böyle yüksek ve ani talepler her yerde sıkıntıya sebep oluyor...ne yapılmalıydı, böyle olacağı belli olduğundan belki temmuz dan internet konusu halledilmeliydi.

bilgisayarım sıvı teması sonucu kaput oldu, temmuz da siparişi verdim, bir kısmını da ödedim..ağustosun ortasında fiyatlar zıplamış..okullar nedeniyle aşırı talep, kur artışı vs...%20-30 fiyat artışından bahsediyordu bilgisayarcım...kıt kanaat geçinen aileler için büyük sorun...öyle ki, yine gelen müşterilerden gördüğüm, bir bilgisayarı olan, aynı anda iki öğrenci derse bağlanacağı için ikinci bilgisayarı almaya çalışıyordu.

yani şu dönem arz talep konusunda ciddi dengesizlikler var...ona göre planlı ve tedbirli olmak lazım...dönem dönem bazı ürünlerin bulunamadığı ya da normalden paha ı olduğu zamanlar yaşayabiliriz.
    benim sıkıntımda zaten bu

işe gitmek için otobüs bekleyen adamlar sıkış tıkış polis görünce ceza yazar indirir bunun stresi virüsü işten atılma korkusu cezası hepsine göğüs geren insanlar var

bir taraftan da

bugün acaba hangisine binsem ( mercedes audi bmv porsche vs. ) diye insan müsveddeleri var.

bu zulmü yapana göz yuman hiç bir canlı hiç bir ilahi varlık hiç bir zihniyet dur demiyor ise demek ki bahsedilenler ya kötü yada yok.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    benim sıkıntımda zaten bu

işe gitmek için otobüs bekleyen adamlar sıkış tıkış polis görünce ceza yazar indirir bunun stresi virüsü işten atılma korkusu cezası hepsine göğüs geren insanlar var

bir taraftan da

bugün acaba hangisine binsem ( mercedes audi bmv porsche vs. ) diye insan müsveddeleri var.

bu zulmü yapana göz yuman hiç bir canlı hiç bir ilahi varlık hiç bir zihniyet dur demiyor ise demek ki bahsedilenler ya kötü yada yok.
    Var ya da yok kısmına girmeyeyim...ama hak dağıtma yeri dünya değil diyor..bu nedenle düya düzeninde genelde kötüler ve kötülük kazanıyor...iyiler de elinden geldiğince mücadele etmeli...pes etmek yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

moddys not indiriyor

yok hükmündedir diyorlar

sen istersen var de istersen yok de

yani

senin söylediklerin değil ( ekonomimiz uçuyor ) benim yaşadıklarım ( işsizlik borç sefalet ) doğrudur.
    Son düzenleme : bb79; 22-09-2020 saat: 16:57.

5. neyse, bıraz dıkkat edelim de.. malum ılerı demokrası var, sımdı cocugunuzun zaten yeterınce problemı varken bır de ebeveynden uzak kalmasın...
    alıntı da yapmayayım kı o son kısmı sız sılın bence... forumda her cesıt trol mevcut, bırı ısguzarlık fılan eder... gerek yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6. Banka endeksi 80 binleri gorur

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    xbanka endeksinde 1.100 üzeri kapanışta,kanımca sert hareket olur

umudumuz İŞC ve YAPIKRBNK ...1.100 üzerine kapanırsa diğer eşşeklere de eşek arısı sokmuş olacak.belki hareket olur.
    bu grafiğin hiç öylebir hali yok.
    burayı kırarsa nereye kadar düşer bu demek lazım.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Var ya da yok kısmına girmeyeyim...ama hak dağıtma yeri dünya değil diyor..bu nedenle düya düzeninde genelde kötüler ve kötülük kazanıyor...iyiler de elinden geldiğince mücadele etmeli...pes etmek yok.
    hak dağıtma yeri dünya değil ise sınanma işi yalan mı?

bizlerin bile gücü yetmediği yerde ilahi bir adalet var ise bunu göstermeli.

ve pes etmiyoruz hala muhalafetiz yalana yalan hırsıza hırsız demeye devam diyoruz.

Sayfa 140/999 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •