Sayfa 140/153 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. Mali poliste ifade verdim diyor. Ne olmuştu? 2 sene mi oldu, dolar yükselmeye başladıydı. Bu vatandaş çıkıp dedi ki, dolar 10 TL olur.

7,15 miydi neydi? Ayvagübekli ne didiydi, 10 TL falan olmayacek, 5 TL'ye düşecek. Sonuçta 6,80- 7,20 arasında millete kitlediler doları, tutturdular.

O zaman dolar 5,09'a düştüydü.

Şimdi diyor ki, 6,16'ya düşer. Şart neymiş? IMF, bağımsız MB, klasik Globalci görüşleri.
    @erefefik

2. DarkWeb Haber Türkiye BayrağıAzerbaycan Bayrağı
    @Darkwebhaber
    ABD'nin Kentucky eyaletinde bulunan Rabbit Hash kasabası sakinleri, Wilbur Beast isimli köpeği belediye başkanı olarak seçti.
    @erefefik

3. İyi Partili Özlale'nin pazar gezileri sürüyor: Vatandaşlar, pazarcılar gıda fiyatlarının bir senede en az yüzde 30 arttığını söylüyor.
    @erefefik

4. https://www.birgun.net/haber/chp-nin...l-koydu-321986

CHP'nin yayınladığı iki kitap hakkında toplatma kararı çıktı, polis il başkanlığındaki kitaplara el koydu
    CHP’nin yayınladığı "Kıdem Tazminatında Fon Aldatmacası" ve "Arpalık Aile Şirketi..." adlı iki kitap hakkında toplatılma kararı verildi. Kararı duyuran CHP’li Barış Yarkadaş, “AKP iktidarı, yargıyı adeta bir sopa gibi kullanıyor” ifadesini kullandı.
    @erefefik

5. AFP news agency
    @AFP
    #BREAKING Austria to shut 'radical' mosques after Vienna attack.
    @erefefik

6. Aykut Kuşkaya
    @aykutkuskaya
    ·
    12d
    Cağaloğlu sokaklarında “Ölüm var ulan!" diye bağırarak tablasındaki sakız ve şekerlemeleri satmaya çabalardı Sıtkı abi, çoluk çocuğunun helal rızkı için...

Alışveriş için cebimi yokladığımda "Amaaan boşver, ağız tadı olsun" derdi.

Haklıydı, ölüm var!
    Mekanı Cennet olsun
    Allah Rahmet Eylesin...
    @erefefik

7. Cem Boyner
    @cem_boyner
    ·
    1 sa
    Bu mektup bu sabah geldi. Zaman zaman böyle samimi pişmanlık dolu mektuplar alırım.her seferinde iyiliğin ve insanlığın gücüne inancım tavan yapar.30 yıla yakın zaman geçse de vicdanını rahat bırakmamış..İyilik ve iyiler çoğunlukta, inanın.
    Sanmam...İnsan kötüdür...
    @erefefik

8. seastrader
    @IknowF_AI_app
    Biden'in getireceği stimulus havası altına gaz verdi. Dünkü hareket (beklenenden artı) çok önemliydi. Tekrar 2000'leri kırıp kırmayacağını hala gözlemlemek gerekir. Takipteyiz

Dün #Altın'ı 500 'ün altında shortladığını duydum. Üzüldüm
    Murat
    @Murat04254200
    ·
    2s
    @IknowF_AI_app
    adlı kişiye yanıt olarak
    Kimin shortşadığını duydunuz ki üzüldünüz ? Bu arada yorumlarınız bana sizin oldukça entellektüel bir background sahibi lider kişilik olduğunuzu düşündürüyor
    seastrader
    @IknowF_AI_app
    ·
    2s
    Dün bir toplantıda duydum. Mesleği kuyumcu olan bir arkadaş. Bu meslektekilerin daha profesyonelce hareket edeceklerini düşünürdüm. Çok şaşırdım ve paylaşma gereği duydum.
    @erefefik

Sayfa 140/153 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •