Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 141/265 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 2172 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ben kusura bakmıyorum sadece grafige bakıyorum orada gördüklerimi söylüyorum. Genelde o yılın elde edecegi karı o yılın başında 3 asagı 5 yukarı tahmin edip o sene görecegi zirveyi o yılın şubat ayında gösterip sonra hisseyi 9 ay boyunca yüzde 30 * 40 arası asagı salıyorlar aşagı salma işlemi bitti toplama ve yukarı dönüş başladı 2022 subatında belki yukarıda yarım buraktıgını söyledigim formasyonu tamamlaması sözkonusu olabilir. Bu süreye 5 ay kaldı bunu diyorum. Başkaları gibi uçacak kacacak demiyorum. Spegin geçmişteki davranışını inceleyerek gelecekteki davranışının ne olabilecegini saptamaya çalışıyorum. Siz hava ve hevesinize göre konuşuyorsunuz. Ciroda yuzde 90 yakın artış karda ise patlama olmuş bu tempodaki gidişatı degiştirecek ortada birşey yokken. siz hissenin aynı degerde kalacagını idda ediyorsunuz. Karı artan şirketin borsadaki fiyatıda artar bunu göz ardı edip. hissenin yükselmeyecegine dair bir tek gerekce göstermeden yükselmez iddası bence boş bir idda.

2. Hasancım canım kardeşim.Senin dediğin kar patlamasini hisse fiyatladi zaten.Anlayamıyorsun.Borsada en akilli tahtanin sahibidir.6 liradan 32 liraya geldi.O senin dedigin karı fiyatladi çoktan sür eşşeğini niğdeye durumu yani Şimdi sen diyosunki "kar patlamasi var" canim kardesim bunu sağır sultan biliyor artık.İkinci fabrikaymis oymus buymus bunlar FİYATLANDI.2012 2019 yillari arasi bak bakalim grafiklerine şubatta neler yapmis Ben brisayı kötülemiyorum beğendiğim hisse sadece gerçek olanı söylüyorum ve malesef gerçekler acıdır.Hisse kaymağını yedi.Hikaye fiyatlandı ve satıldı.İnşallah senin dediğin olur ama brisa artık temettü politikasını sürdürecek bir hisse.Ben fiyatında inanilmaz artislar ve azalislar beklemiyorum en az 2 sene.Görüşler zevkler farklıdır tartisilir.Birbirimizi anlayalim yeterki.

Sözlerimin özeti ; Dediğin kâr patlamasını fiyatladı çoktan kaymağını yiyen yedi künefenin bu saaten sonra ancak temettüleri iş yapar.Ve maliyeti yüksek olan kişilere bu kazanç yetmez.

3. brisa altındır.. çoğu zorluklar geride kaldı , en mühimi karlılık güçlendi.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Karlılık güçlendi fksı düştü yok efendim 2.fabrika şöyle iyi böyle iyi bunları 2019 da gören kişiler kazandı.Bu dediklerini tahtacı bilmiyormu adam aptalmı kazandırırmı öyle kolay 2019 sonuna kadar fk kaclardaydi doğru dürüst karda yoktu.Ne bir yatirim sirketi öneriyordu brisayı ne forumlarda konusuluyordu.Simdi herkes ucuz diyor Ama malı götüren götürdü.ARTIK KÂRI HERKES GÖRÜYOR.Adam sana illallah dedirtmeden çıkartmaz

5. 2 yil oldu 1 lot satmadim ihtiyacimizda yok babam goodyer emekli oldu rahmetli oldu elimizdeki brisayla takas ettik artik babamdan bana benden de evlatlara dewam kar ettigi surece temettu yeter fabrikayi bile gittik gezdik aksarayi

Benden bir alıntı.(ecmise bakip gelecekte aynisi olur dersek on yargili davranmis oluruz. Borsada olmaz diye birsey yok her turlu suprize acik. Aslinda borsanin cazibesi bu monotonluk yok. Ben kisa bir sure once 5.22 de petkimin trend donusunu gorunce girdim .Trend takipcisi olunca en fazla 6 veya 9 ay a yni hissede kaliniyor trend bitince yeni trend donusu olan hisse aramak zorunlulugu ortaya cikoyor. Trend donuslerini goremeyenler israrla dususlerdede ayni hissede kalip bahsettiginiz felaketleri yasiyorlar. Sordugun zamanda biz uzun vadeci yatirimcilariz diyorlar. Seyko isimli bir ustat yukselis trendinde olan hisselere girin trend bitimlerinde mutlaaka satin diyor. Benim bir arkadas var oda diyorki . Trend baslangicini ve bitisini bilsem Bist100 de ne isim var gider dow da oynarim diyor. İnsallah birgun trendlerin hareketleriyle ilgili bilgi sahibi olmak onada nasip olur)

Bu yazıyı petkim sayfasına yazmıştım ama buradada sorun aynı. Hisselerin final sonrası trend dönüşünü görmeyenler veya final sonrası .30-40 arası düşüşü görüp trend degisimini farkedip hisseye girmeyi beceremiyenler Bu süreçleri hissede geçirdikleri için Biraz bagrıyanık gazel okuyorlar . Birde bunları becermek yerine biz uzun vadeciyiz diyorlar. Uzun vadeciligi yangel yat osman anlayışı ile tanımlıyorlar Yahu tüm dünya FK sı artan hissenin fiyatınında artacagıni biliyor ama kazancı artan hissenin fiyatının artmayacagını birtek siz idda ediyorsunuz. Tüm hisseler final yapıyor sonra deger kaybediyor Yani final dönüşünde hisseleri yüksek fiyattan veremiyenler sizlerin söylediklerinize benzer seyler söylüyor. Birbirimizi galiba anlıyoruz

Benim söyledigimin özü veya anafikri su; 32,xx fiyatlama 3 TL lik kazancın fiyatlamasıdır oysa karın 4 TL nin üzerinde olacagı yavaş yavaş belli olmaya başladı ve fiyatlamanın 4 tl getiri üzerinden yapılması gerekiyor. Bununda olma ihtimali 2022 subatı. Ben fiyat söylemedim sadece birisada 10 ila 15 FK arası degerleme olur. Sadece iyi teknikçıyseniz zirve dönüşünü görür oradan satarsınız yoksa hissede kalıp , yüzde 40 deger kaybının acısını yaşarsınız. Söylediklerim çok açık ve net.

8. Bak ozeti yazip cekiliyorum köseye."Fksı artan hissenin artacağini biliyorsunuzda kazancı artan hissenin artacağını neden düşünmüyorsunuz diyorsun.Bu senin görüşün.

Bende diyorumki kazancı artan hisseyi 2019dan 2021 e kadar fi - yat - la - dı.Milletin eline malı verdi.

İsin ozeti bu hasan kardesim hersey gonlunuzce olsun iyi geceler

Sayfa 141/265 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •