Ben kusura bakmıyorum sadece grafige bakıyorum orada gördüklerimi söylüyorum. Genelde o yılın elde edecegi karı o yılın başında 3 asagı 5 yukarı tahmin edip o sene görecegi zirveyi o yılın şubat ayında gösterip sonra hisseyi 9 ay boyunca yüzde 30 * 40 arası asagı salıyorlar aşagı salma işlemi bitti toplama ve yukarı dönüş başladı 2022 subatında belki yukarıda yarım buraktıgını söyledigim formasyonu tamamlaması sözkonusu olabilir. Bu süreye 5 ay kaldı bunu diyorum. Başkaları gibi uçacak kacacak demiyorum. Spegin geçmişteki davranışını inceleyerek gelecekteki davranışının ne olabilecegini saptamaya çalışıyorum. Siz hava ve hevesinize göre konuşuyorsunuz. Ciroda yuzde 90 yakın artış karda ise patlama olmuş bu tempodaki gidişatı degiştirecek ortada birşey yokken. siz hissenin aynı degerde kalacagını idda ediyorsunuz. Karı artan şirketin borsadaki fiyatıda artar bunu göz ardı edip. hissenin yükselmeyecegine dair bir tek gerekce göstermeden yükselmez iddası bence boş bir idda.

Alıntı yaparak yanıtla
Şimdi sen diyosunki "kar patlamasi var" canim kardesim bunu sağır sultan biliyor artık.İkinci fabrikaymis oymus buymus bunlar FİYATLANDI.2012 2019 yillari arasi bak bakalim grafiklerine şubatta neler yapmis 
Yer İmleri