Sayfa 141/1002 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Esenyurt’ta Pakistan uyruklu bir kişiyi kaçırıp işkence yaparak ailesinden 50 bin euro fidye isteyen yabancı uyruklu fidye çetesi, Esenyurt Asayiş Büro Ekiplerinin nefes kesen operasyonuyla yakalandı.

6 kişilik çete Pakistan uyrukluymuş. Pakistan’lı çete Pakistan’lıyı kaçırıp fidye istiyor. Olay İstanbul’da.

Geçen sene de şöyle bir haber vardı; İstanbul’da Suriyeli bir çocuk camdan düşüyor, oradan geçmekte olan Irak’lı bir genç çocuğu havada yakalayıp hayatını kurtarıyor.

Bu nedir yahu?
    "Memleketimden İnsan Manzaraları"

2021 sürümü.

2. E-devlet uzerinden 7.000.000 kisiye izin belgesi verilmis .
    Daha once yapilan hafta sonu kisitlamalarinda daha fazla kontrol noktasi vardi suan yok denecek kadar az
    Sehirler arasi seyahat icin bende 2+2 seklinde toplam 4 ayri izin belgesine basvurdum onaylanma sureleri 3 dakika surdu. 4 dakikayi gecmedi daha onceki basvurular 1 gunu buluyordu . Yazdigim gerekceler Komedi fimlerine konu olur
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İzin belgesi olmadan sokağa çıkanlara kesilen cezaya zam gelmiş.

Önceki : 3150
    Şimdiki : 3469

Sayın Başkan şaka değil. Rakamlar bunlar.
    Manidar değil mi?
    [emoji23]

Not : Şerro 8,3169 civarı
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Son durum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dünkü test sayısı : 241747
    Vaka sayısı : 28997
    Vefat sayısı : 336
    İyilesen hasta sayısı : 38218

Bugünkü test sayısı :229491
    Vaka sayısı : 26476
    Vefat sayısı : 356
    İyilesen hasta sayısı : 35464

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Karısını döve döve evden kovan koca boşanma sonucunda kadının iki dairesini aldı .

Emsal göstermek isteyen çok olur bu davayı sanırım

Benim bacanak corona olmuş evdeydi...Toparlamayınca hastaneye yatırmışlar..Bu hastalık çok ilginç ..Kimisi grip gibi atlatıyor kimisi hastanelik oluyor....

Aşılama hızı artmaz ise vaka ve vefat sayılarında iyileşme beklemek hatalı olur...

USDTRY yine 8.31 de takılıyor..Speğin 31 takıntısı var galiba

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim bacanak corona olmuş evdeydi...Toparlamayınca hastaneye yatırmışlar..Bu hastalık çok ilginç ..Kimisi grip gibi atlatıyor kimisi hastanelik oluyor....

Aşılama hızı artmaz ise vaka ve vefat sayılarında iyileşme beklemek hatalı olur...

USDTRY yine 8.31 de takılıyor..Speğin 31 takıntısı var galiba
    Gecmiş olsun aynı sekılde benım abımde hastaneye yatırdık cok sukur cıktı hastaneden ama oksuruk var konusmakta zorlanıyor gıcık yapıp oksurmek mecburıyetınde kalıyor.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Karısını döve döve evden kovan koca boşanma sonucunda kadının iki dairesini aldı .

Emsal göstermek isteyen çok olur bu davayı sanırım
    kadın illallah demiştir bence...kocanın avukatında maheret yoktur eminim.

Sayfa 141/1002 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •