Sayfa 141/648 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 5180 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by oralet_osman Yazıyı Oku
    ford otomotiv tarafından yapılması planlanan liman projesi ile ilgili inceleme ve değerlendirme toplantısı 2 ekim'de yapılacak.çevresel etki değerlendirmesi izin ve denetim genel müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:"kocaeli ili başiskele ilçesi sınırları içerisinde ford otomotiv sanayi a.ş. Tarafından yapılması planlanan liman (iskele ve geri saha revizyonu, ilave dolfen) projesi ile ilgili olarak hazırlanan çed raporu, çed yönetmeliği'nin 11. Maddesi kapsamında bakanlığımıza sunulmuş olup, inceleme değerlendirme süreci başlamıştır. Proje ile ilgili olarak 02/10/2024 tarihinde idk toplantısı gerçekleştirilecektir."

çinliler geliyeahh, ceryanlı pilli arabalar piyasayı ele geçiriyeahh, morinyo fenere geliyeahh, ereğli güzel bilanço açıkliyeah, ülke ve dünya gündemi yaniyeaah, italya etna yanardağı patliyeah, maymun çiçeği virüsü hızla yayıliyeahh , köprülere hgs ye zam geldieaah ama fortoto hâla liman miman yapmaya çalışiyeaah. Allah akıl fikir versin.
    kurun sakin ve stabil gideceğine dair bir öngörüleri mi var diye insan düşünmeden edemiyor
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    kurun sakin ve stabil gideceğine dair bir öngörüleri mi var diye insan düşünmeden edemiyor
    sakin ama yukari gidecek, carry trade dovizleri giderken mecburi yön ki en tirsiklari gitmeye başladı, mb. faiz indirmeye basladiginda degerlenen tahvilleri hara hura sata sata cikacaklaro da 2025 ilk 6 aydan once zor

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kötümserler haklı çıkar, iyimserler köşeyi döner

Bu da benim tezim

bazen iyimserler batabilir, kötümserler karlı çıkar.

4. Haftalıkda 944 lerde bir boşluk bıraktı. Bir heves buraları hedefleyebilir Kısa vade için. Burası aynı zamanda ağustos 2023 zirve seviyesi. Oralar çok ciddi karar noktası olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kötümserler haklı çıkar, iyimserler köşeyi döner

Bu da benim tezim
    Tarih krizde parayı kıranları yazar. Güzel zamanda kazananları değil. Bunun nedeni basittir. Krizde az kişi kazanır. Güzel zamanda çok kişi.
    Eğer çok özel biri değilseniz. İyimser olmak her zaman iyidir.
    Yinede güzel dağılmış portföy iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Froto, toaso vb bunlarin devri gecti en az 2 yil bir sey beklemeyin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Froto, toaso vb bunlarin devri gecti en az 2 yil bir sey beklemeyin.
    Bitti mi her sey?

Hic umut yok mu?

Satalim mi 15 senedir biriktirdigimiz FROTO lari?

2 yil sonra her sey yine cok guzel olur mu?

Bir de en az iki yil ise en fazla kac yil olur?

Bi yardim et su gariban kardesine finans mete abim, kafam karisti, karar veremez oldum.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Tarih krizde parayı kıranları yazar. Güzel zamanda kazananları değil. Bunun nedeni basittir. Krizde az kişi kazanır. Güzel zamanda çok kişi.
    Eğer çok özel biri değilseniz. İyimser olmak her zaman iyidir.
    Yinede güzel dağılmış portföy iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Parayi kirmak nasil bi seydir, nasil bi duygudur ben hic yasamadim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 141/648 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •