Sayfa 142/262 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
Arama sonucu : 2095 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

Sayın sindoma rus borsasının müzakere sonuçlarından sonra açılması düşünülüyorsa ve müzakerelerden pozitif gelişme çıkarsa. Negatif etki bekler misiniz yine?
    Ayrıca aşağıya inmek için marj bırakılıyorsa bademlerin belirlediği bir alt sınır var ve altı yok diyebilir miyiz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

2. Sindo boyle havalarda normalde sadece endeks grafigine degilde
    jpy caprazlari, emtialar[ ozellikle altin ve brent ] ve endeksleri ayni pencereye bakip yorumlamak daha saglikli olmaz mi ?
    mesela jpy caprazlari cok hareketli degil olurda usdjpy 114-113.50 altina sarkarsa endekslere nefes aldirmaz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ForeksHaber
    @ForeksTurkey
    ·
    3s
    İngiltere, tüm Rus gemilerinin ve Rusya ile bağlantılı gemilerin limanlarına yanaşmalarını yasaklad

Lukaşenko, Putin'den Minsk'in batısı için ek S-400 sistemleri talep etti https://t.me/tr_sputnik

Rusya'ya SWIFT yasağı ile birlikte Ruble'deki sert düşüşe TL de eşlik ediyor görünmesin diye rezervlerden yaklaşık 2 milyar dolar eritilmiş dün. Ne desek boş...

Yukarda paylaştığım haberler önümüzdeki dönem içinde sıkıntı gördüğüm haberler ,
    bugun neden ayrıştığımız veya badem sporun neden endeks ağırlığı olan aynı zamanda hikayesi olan tahtalarla ayakta tutmak istemesinin nedeni bu yukarda alıntıladığım olumsuz haber seneryosunun devamlılığında saklı olduğunu düşünüyorum.
    Rus borsası 25.02.2022 den beri kapalı , yukarda gelen haberlerden bazıları hem tahvil hem borsasını ilgilendiriyor.25 de %26 yukarı kapandı borsası ama yukarki haberler yoktu.Almanya ve Avusturya nın elinde yüklü tahviller olduğu söyleniyor bunların ne olacağı Rus borsası açıldığında fiyatlanacak.Onlarda kendi önlemlerini alacakdır , borsaları açıldığında ne kadar düşer soru işareti sert bir düşüşte bizde onunla aşağı geleceğimizi düşünüyorum.Bu yüzden onlar kapalı iken bu yeşil kalma ve endeksi yukarda tutma çabasını aşağı sert harekette kendilerine alan yarattıklarını düşünüyorum ha seneryo benim işler mi işlemez mi rus borsası açıldığında anlıyacaz.
    Derli toplu bir yorum....Katılıyorum..

Bu arada bu topiğin günden güne artan bir katma değeri olacağını düşünüyorum. Kenardan bakanlarda katkı sağlarsa - "trollemeden" - doğru düzgün kalıcı bir topik ortaya çıkabilir.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Brent te 125-130 lara yapiliacak bir hareketin kalici olmasinda endeksleri nasil etkiler .
    130$ ustu brent fiyatlarini dusunmek bile istemiyorum bazi kisiler forumda 140 dan bahsediyor ama
    130 benim icin ust nokta buranin ustunde 200 leri konusuruz bunun piyasalara etkisi mesela
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bir graf daha koyayım TA karşıtı olup gizli gizli burayı takip edenlerin beyincikleri yansın
    sn Knuck sorunuzun cvp bu dolar bazlı haftalık pıst 100 grafta saklı işler dahada karışırsa 2008 den beri çalışmış bölge , 2001 hareketi gibi hareket gelir.Şimdilik 1.25-1.21 dolar bazlı bölge takip edilmeli.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Brent te 125-130 lara yapiliacak bir hareketin kalici olmasinda endeksleri nasil etkiler .
    130$ ustu brent fiyatlarini dusunmek bile istemiyorum bazi kisiler forumda 140 dan bahsediyor ama
    130 benim icin ust nokta buranin ustunde 200 leri konusuruz bunun piyasalara etkisi mesela
    Eğer enerji ve petrol fiyatlarını frenleyici önlem bulurlarsa daha farklı çıkarlar rusların karşısına.
    bugun bir yerde okudum 60 milyon varil mi yanlış okumadıysam piyasaya ek sunulacak diye.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sindoma temel & teknik analiz

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eğer enerji ve petrol fiyatlarını frenleyici önlem bulurlarsa daha farklı çıkarlar rusların karşısına.
    bugun bir yerde okudum 60 milyon varil mi yanlış okumadıysam piyasaya ek sunulacak diye.
    Önceki soruma verdiğiniz cevap için teşekkür ederim.

İran yaptırımları kaldırılsa etkisi olmaz mı sayın sindoma?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

8. Avrupa Parlamentosu, Rusya ve Belarus'un SWIFT'ten tamamen çıkarılması için AB'ye çağrı yapılmasını öngören kararı kabul etti https://t.co/PHGjUjLBYp https://t.co/oNCu5GP197

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 142/262 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •