Sayfa 143/236 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon
Arama sonucu : 1881 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: HUBVC - HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Ah bu kafam aaaaaahhhh.
    Duvarlara vuruyorum su an kafamı
    Ah be yarın nasıl da şakır sukur isler bu hubvc tahtası .Az lotum var Hatip Ağam .Inan sevinemiyorum .Tüm mal hubvc yapmaliydim. Işin kötü tarafı da malın çoğunluğu reysas ta. Yani bugün satsam parasini 2 gün sonra kullanabilecegim

Çok pişmanım Hatip Ağam ,Derin YAMAN AĞAM
    Bu kafamın içine edeyim ben
    Üzülme,elindekine şükret Yamanlarin GAFUR.Senden alan da kazansın .Kimbilir ne dertlere deva olacak bu kazanilan paralar .Sen de iyi kazandın.

Bana bakma ben aşağıdan aldiklarimi 40 üzeri satarim diyordum ama elim artık satmaya gitmiyor .

50 üzeri yeni bir dalga gelirse kimse hubvc yi tutamaz yarından itibaren.Bedelli onaylanacak ,yüksek degerleme karı gelecek beklentisi var bilançoda ayrıca . Tüm bu hikayeler ve yarın cezanın bitimiyle birçok bilmiş analist hubvc nin dedikodusunu etmeye devam edebilirler TV ekranlarinda

2. Buradan big trader e el sallıyorum .Senin için ettiğim küfür yüzünden hissenet yönetimi bana 10 gün ceza verdi.Yazdigim yazı şu idi "Ul..n bırak bu hubvc nin peşini .Kotuleyip durma .Git klimasan i kaldır .Balon hisselerini kaldır.. A...i s....m o.c !

Tabii ki bunları daha fazlasını yazdım ve sansürsüz yazdım .Şimdi azını ve sansürlü yazıyorum.Bu it yüzünden yine ceza almak istemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by progen Yazıyı Oku
    Niye az lotun var hiç mi feyiz almadın bu sabırdan hadi bakalım dedik ya fiyata bakmayacaz vadeye bakacaz.
    Progen Ağam yine de iyi sabretti Gafur .10 .90 dan 48 lere kadar iyi sabretti.Bu harekette korktu zannımca .Bereketini görsün .Bizi burada yalnız bırakmasın yeter .

4.  Alıntı Originally Posted by Hatİp Ağa Yazıyı Oku
    Progen Ağam yine de iyi sabretti Gafur .10 .90 dan 48 lere kadar iyi sabretti.Bu harekette korktu zannımca .Bereketini görsün .Bizi burada yalnız bırakmasın yeter .
    Terse geldi galiba bir yerlerden alır yine dayanamaz. Biz burdayız sonuna kadar burdayız.

5. Hala hubvc yi cekemeyip kötüleyenler !!!!!

Topunuzun a.q .!!!!

HUBVC mizin cezası bitti .Fiyat 44.90 .Artık yarın serbest işlemler le işlem görecek

Tüm ortaklarima hayırlı uğurlu olsun

6.  Alıntı Originally Posted by progen Yazıyı Oku
    Terse geldi galiba bir yerlerden alır yine dayanamaz. Biz burdayız sonuna kadar burdayız.
    Açılışta alacağım .Kactan gelirse artık.51 tlye alışı yazdım .

7.  Alıntı Originally Posted by alyatçı Yazıyı Oku
    Açılışta alacağım .Kactan gelirse artık.51 tlye alışı yazdım .
    Yahu gülüyoruz ediyoruz da kızdım şu son hareketine Alyatci kardeşim.Yazik ettin kendine .Diğer hisseleri bilmem ben ama bu hubvc deki hedef fiyatimdan herkes rahatsız oldu .3 haneli astronomik rakamlar yazmıştım 3 yılda .

14.60 tan 10 günde 50 olunca ben main çoğunluğunu satmıştım ama alttan geri aldım.
    Ama bir miktar lotla inşallah 3 haneleri görürüm.

Vaden 3 yıl olsun hubvc de .Sepet yap ki tüm riskin 2-3 hissede olmasın .4-5 hisse iyidir .Tüm hisselerin %300-500 yukselmislerden olmasın.

Egeen,aselsan ,Otokar gibi çok karlı endeks hisseleri de olsun sepetinde

Alyatci kardeşim artık yarından itibaren Yamanlarin GAFUR ol .Moralin yerine gelsin .Olmuyor böyle .

Yarın hubvc 50 TL nin üzerinde kapatırsa VALİ KEBABİ benden Gafuuuuuurrr

8. Yarın bültende de gelir gayri 3 ay oldu yaw yavrularımızı alalım gayri aksiyon tavan ve dipler bizi bekler kalpbi olan ya satsın yada ekranı kapatsın

Birsey bildiğim yok sallıyorum ha bana bakıpta işlem yapmayın .....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 143/236 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •