Bu zor zamanlarda evlerinde durma imkani olanlar icin, seneler once okudugum bir kitap vardi cok faydasini gordum, belki isinize yarar,
KURT KAPANI - Borsa'da Alým - Satým zamanlamasý - Tekniði - Ahmet Mergen
Kalin saglicakla...
þimdi elimdeki kitaplara bakýyorum da KURT KAPANI 1995 basýmý.
Ayrýca gene mergenin yazdýðý "Fibonacci" kitabý na da bakýlabilir. 1997 basýmý
hey gidi günler, bu zamanlarda siz benim yaptýðým gibi zamanýnýzý boþa harcamayýn derim...
kalýn saðlýcakla
Getto kardeþim,bir söyledin bin ah iþttin gibi kabul etme lütfen ben sadece sýkýntýlarýmý dýþa vurdum seni bir dost ,arkadaþ kabul ederek..Zaten ayný dertlerden muzdarip olduðumuz arkadaþlar benim serzeniþlerimi anlayacaklarýndan hiç þüphem yoktur..Evet,Atik kardeþiminde dediði gibi çocuklar öldürülüyorsa buna kader dememiz boynumuz bükük kalmamýz ahmaklýktan baþka birþey deðildir çünkü mazlumlar uyanýk olup gözlerini dört açmalýdýr..Ýhlas finans batmadan hemen öncesi þirkette büyük hareketlilikler varmýþ malüm içerde ne var ne yok boþaltýyorlarmýþ tam o sýra içeri bir vatandaþ girmiþ ve sormuþ kapatýyormusunuz ne bu telaþ diye veznedeki haným sormuþ hayýrdýr amca biþeymi soracaksýnýz diye amca dediði vatandaþ yok evladým ben umre kafilesindeyimde paramý yatýrmaya geldim demiþ hanýmefendi olur amaca hemen alayým parayý demiþ ve iþlemleri yapýp parayý gider ayak almýþ kasaya atmýþ ..Kardeþim vicdansýzlýða,merhametsizliðie ,acýmasýzlýða bak naif günahsýz bir insanýn dini duygularýný ve parasýný kaþla göz arasýnda nasýlda çaldýlar ve kaçtýlar.. ..
Son düzenleme : kabile reisi 61; 20-03-2020 saat: 21:19.
Bu adamlar profesyonel iblisler sakýn bunlarý küçümsemeyin, krizden faydalanan omurgasýzlar.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mirac kandilimiz mübarek olsun... M. ören hariç.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümlemizin Miraç Kandilimiz,Gecemiz,Mübarek Olsun..Ýnþha Allah..Amin..Ecmain..Haramilerin Baþý M.Ö hariç..
Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaþlar.
Meydanda kalýrsam yazýlsýn taþa kaderde ne varsa o gelir baþa...
Yer Ýmleri