Sayfa 143/999 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop - XXI

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    twitterda paylaşılmış.

Uğur Yılmaz
    @uguruzyilmaz
    ·
    9s
    Londra'da gecelik lira faizi yuzde 63 seviyelerinde:

Gecelik faiz % 63 seviyelerinde ise TL’ye ulaşmak için ne satacaklar bakalım.
    Döviz mi hisse mi?

2. ABD ADR durum

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Atıyorum Madagaskar borsasında kimler oyun oynuyor diye sorsalar, orayı bilenler denir.

Bizim borsada da Türkiye'yi bilmeyenlerin çoktan gitmiş olması lazım. Yatırım yapılabilir düzeyin çok altındayız.

4. "Bankalar mart ayında gördükleri en düşük rakamların altını görecek... sonrası deli ralli..."
    Bunu da mı Sn. Mohikan demişti???
     Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
    Mohikan nerde?82 binde 77 bin diyordu... çok komik adam yaw..
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Eski bir haber.

https://www.wsj.com/articles/SB10001...82923636620266
    By KERİM KARAKAYA
    May 14, 2013 3:50 pm ET

Yılmaz: Negatif reel faiz mevduat sahibini emlak ve arsaya yöneltebilir

MB Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Türkiye'nin sanayisini büyütmek için tasarrufa ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Tasarruflar düşük. Negatif faiz ise mevduat sahibini arsa ve emlaka yöneltebilir" dedi. Yılmaz, yüksek büyüme isteyenler bunun yaratacağı riskleri de açıklaması gerektiğini kaydetti.

Merkez Bankası Eski Başkanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Durmuş Yılmaz büyümek için verimli olan imalat sanayine kaynak aktarması gerektiğini belirterek negatif reel faizin bu kaynağı arsa ve emlağa yöneltebileceği uyarısında bulundu.

...

6.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Yabancı kurumları fazla bunaltırlarsa yerli aracı kurumlar üzerinden de açığa satabilirler. Swap faizi %50 lere çıkmış demekki adamlar TL'ye sıkışmış.
    4. Söyleyişim, ceza almalarının sebebi açığa satış değil. Yasal olarak bunu bildirmemeleri..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

7. Yani olay tam olarak şu, bu kurumlar normal satış gibi gösteriyor, ama aslında açığa satış yapıyorlar. Spk da bunu yakalıyor. Tek kurum yapsa hata var dersin, ama 6 kurum buna dahil oluyorsa farklı niyet ararsın..
    Ve yeni tebliğe göre kurumlar, açığa satış butonu ile sat butonunu ayırmalarını söylüyor... bunlar SAT tuşuyla açığa satış gerçekleştiriyor.. ve bunun açığa satış olduğunu spk ya bildirmiyor. Spk kendi yakalıyor..

8. Bu aralar Spk çok iyi çalışıyor. Başkan değişti mi bilmiyorum ancak baya yapısal reforma uğramış gözüküyor ve piyasa gerekliliğini hızlı şekilde gerçekleştiriyor.. tebrik ederim gerçekten..

Sayfa 143/999 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •