Hani yıllar önce Kemal Dervişten önce kamu bankalarının görev zararları denilen bir şey vardı ya (bilançolarda da çıkardı yalnız)...Bu oran da aynı şey görev zararı...
Ama yine de kârlı bankalar halâİlginç...
![]()
Hani yıllar önce Kemal Dervişten önce kamu bankalarının görev zararları denilen bir şey vardı ya (bilançolarda da çıkardı yalnız)...Bu oran da aynı şey görev zararı...
Ama yine de kârlı bankalar halâİlginç...
![]()
Yani mevduata %19 ödeyecek, 0.99 X 12 = %11.88 den kredi verecek.
Fark görev zararı millet ödesin.
Ogren bakalim sadece 180 ay vadede mi gecerliymis bu oran. Oyleyse ode babam ode.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bu konu MB Başkanı'nın planına benzedi.
Vatandaş doları bozar, Brüt % 19 dan faize koyar, nasıl olsa enflasyon % 15.90 .
Ertesi gün Doğal Gaza %15 zam.
Bozar bozar çok beklersin.
De evlerin fiyatları da şişecek...Faiz oranı/maliyeti otomatikman yükselecek...Satıcılar enayi mi bu oranı duymadılar mı ?
Zaten milyon tl istiyorlar etmeyecek evlere...
Ben babanız yaşındayım sanırım. Ama böyle bir şey hatırlamıyorum
Babanız bu hikaye ile bir şey amaçlıyorsa onu bilemem...
Bunca kriz darbe gördüm...
Bir tek Kastelli'ye para kaptırmıştım...
Onu da faiziyle geri aldım...
Ha çok mu iyi günler yaşadık.
O konu bambaşka...
Hiç mutlu olmadığım konular.
Ufak bir not: Türkiye Cumhuriyeti yazarken büyük harf kullanma özen ve alışkanlığınızı benim adım söz konusu olunca bırakmanız, eğer özel bir amacınız yoksa bence doğru değil...
Yer İmleri