Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    dow un 23.500 de okkalı bir direnci mevcut. muhtemel açılışta veya sonrası orayı deneyerek 22.000 lere düzeltecek görünmekte. o yüzden beklemeye karar verdim. (tabi ki benim 10/10 pozum portföyün %10 una denk geldiğinden marjin riskim yok. full oynayanlar marjinle mücadele etmekteler. sabırlar olsun full cortta yakalananlara) tabi daha önce biz 110.000 lere yaklaşırsak flatlerim o ayrı...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2. benim için asağı yukarı gerçekten farketmez her daim hissem ona göre de pozisyonum vardır.. ancak millet evden çıkamıyor ya aq bu durumda endekslerin çıkması şarlatanlık değil de nedir..istersen dünyaları kazan g..tüne mi sokacak millet o paraları evin içinde sayar dururlar artık tabi gidip bankadan çekebilirlerse..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. imf den para, uçuşlar yasak diye mi gelmiyor?
    Hava goridoru açarız imf cik, sen gönder yeşilcikleri yeter ki.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Dolarda en ufak bir eksi bile artıya dönüyor

Gözümden kaçmıyor hani her kırmızının artı olduğu

Az daha zorlarsa dolar TL yine artı olacak
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,250
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Değerli forumdaslar daha önce de önerim oldu bunu. Kekik yağı bu virüse karşı koruma ve tedavi için kekik yağını kokluyoruz bıyığı olan bıyığa sürüp koklayabilir. Kaynamış suya kekik yağı döküp gezdirin bugusunu. Bir bardak suya iki üç damla koyup gargara yapın inşallah bu şekilde koruyucu olur ayni zaman da kokusu akciğeri temizliyor
    Kekik ten zaten ilaç yapılıyor. Ayrıca yağı eskiden savaşlarda anti bakteriyel olarak kullanmışlar. Yanı beze dok yaraya bastır şeklinde... daaha çabuk iyilessin diye sebebini bilmeden..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. 94.500 güçlü direnç gibi gözüküyor benim küremde. Kıramazsa alttan bir tur daha alım fırsatı verebilir.

Forumdaki herkes gibi flatta kaldık. Borsadan para kazanmak gerçekten zor bir iş, bir hareket yapıyorlar gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kalıyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Kekik ten zaten ilaç yapılıyor. Ayrıca yağı eskiden savaşlarda anti bakteriyel olarak kullanmışlar. Yanı beze dok yaraya bastır şeklinde... daaha çabuk iyilessin diye sebebini bilmeden..
    Yannuş biliyon. öyle olsa osmanlıda öyle yaparlardı.
    Halbukim habire dağlayıp duruyorlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. 113314 spot rakamından önce short açan üzülür

Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •