Sayfa 144/380 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yukarıdaki haberin şu pragrafı çok çok önemli...

Çin'de 200 den fazla şehirde hizmet sağlıyor
    TFI TAB Gıda Yatırımları, 2012 yılında Çin pazarına girdi ve Burger King Holdings Ltd. (BK Çin) şirketini kurdu. BK Çin, kısa sürede Çin in en büyük hızlı servis restoran zincirlerinden biri haline geldi. BK Çin, Burger King markasının Çin deki tek lisans sahibi ve işletmecisi. Şirket, 200 den fazla şehirde 1.450 den fazla restoranıyla Çinli müşterilere ürünler sunuyor. BK Çin, sektördeki liderliğini sürdürmek için yeni restoranlar açmaya ve müşteri memnuniyetini artırmaya devam ediyor.

bu paragraftan şunu anlıyoruz...tab gıda dünyaca ünlü markalar ile Çin pazarına 2012 yılından beridir girmiş..orada 1450 şubesi ile hizmet veriyor ve orada da hızla büyüyor...malum atatp nin Çin deki büyümesi tab gıdaya bağlı resturantlar ile olduğunu anlıyoruz...tab gıdanın türkiyede de 1500 kadar resturantı var...işte buranın da teknoloji alt yapısını atatp sağlayacak görünüyor...Çin den gelecek bir kar miktarı kadar ekstradan da türkiyedeki resturantlardan gelecek görünüyor....türkiyedeki resturantlara tam 1 milyarlık teknoloji yatırımı yapacak tab gıda...bu yatırımı gerçekleştirecek yazılım şirketi de atatp olacak..

atatpnin gelecekteki ciro ve karları çok artacak görünüyor...greenx dışında bu beklenti de çok güzel...

kısacası küçük sermaye yapısı ve düşük halka açıklık oranı ile büyük işler yapıyor atatp...atatp bu yüzden de yüksek potansiyeller taşıyor...sabır ile taşımak lazım...bu hissede ilginç fiyatlamalar yaşanabilir...ben böyle bir potansiyeli hissediyorum...
    İmzamı atarım.Gerisi nasip işi

2. arkadaşlar dün tab gıdanın halka arz gelirlerinin %15 i ni 1 milyar olarak söylemiştim...bu yanlıştır arkadaşlar...çünkü halka arz gelirlerinin bir kısmı şirketin kasasına girecekken bir kısmı da ortak satışı olduğu için ortağın cebine girecek...o yüzden de tab gıdanın teknoloji alt yapısına harcayacağı para 500 milyon tl civarıdır...istemeden yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim arkadaşlar...

500 milyon tl de çok fazla..bu miktar bir çok şirketin yıllık cirosu kadardır...atatp nin de bu yıl 1,00-1,200 milyar ciro yapacağını varsaydığımızda eğer bu 500 milyon tl nin hepsini atatp kaparsa (ki büyük ihtimalle öyle olacak) büyük bir miktardır...

tab gıda hem çin de hem de ülkemizde sürekli yeni şubeler açarak agresif büyüyor....bu yüzden de sürekli dolar bazındaki sürekliliği olan karları artacak demektir...green x ise büyük bir beklentidir...onun gelirleri her yıl dolar bazında en az %27 artarak gidecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar dün tab gıdanın halka arz gelirlerinin %15 i ni 1 milyar olarak söylemiştim...bu yanlıştır arkadaşlar...çünkü halka arz gelirlerinin bir kısmı şirketin kasasına girecekken bir kısmı da ortak satışı olduğu için ortağın cebine girecek...o yüzden de tab gıdanın teknoloji alt yapısına harcayacağı para 500 milyon tl civarıdır...istemeden yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim arkadaşlar...

500 milyon tl de çok fazla..bu miktar bir çok şirketin yıllık cirosu kadardır...atatp nin de bu yıl 1,00-1,200 milyar ciro yapacağını varsaydığımızda eğer bu 500 milyon tl nin hepsini atatp kaparsa (ki büyük ihtimalle öyle olacak) büyük bir miktardır...

tab gıda hem çin de hem de ülkemizde sürekli yeni şubeler açarak agresif büyüyor....bu yüzden de sürekli dolar bazındaki sürekliliği olan karları artacak demektir...green x ise büyük bir beklentidir...onun gelirleri her yıl dolar bazında en az %27 artarak gidecek...
    Durup durup aynı şeyleri yazıyorsun. En az 10 kez oldu.Papağan gibi sayıklamanın ne anlamı var.

4. Posiflex standında Zenia markamızla Gtex Global Dubai fuarında yerimizi aldık. Fuar 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku

Posiflex standında Zenia markamızla Gtex Global Dubai fuarında yerimizi aldık. Fuar 20 Ekim'e kadar ziyaret edilebilir.
    Şirketin daha aktif ve agrasif olması lazım.Haber akışı yok denecek kadar az.Ruhsuz bir şirket olmaktan çıkmaları gerekiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Lotan Yazıyı Oku
    Durup durup aynı şeyleri yazıyorsun. En az 10 kez oldu.Papağan gibi sayıklamanın ne anlamı var.
    yeni uyesin, istersen ilk baslarda sadece oku, yorum yazma
    sonra karar veririsin , kimin tekrar ettigini

Keko bir sayfa yazmasin, ertesi gun burasi doluyor , "bu hissenin ne hikayesi var ki ?"
    "Bos sirket, asiri sismis" vs. vs. vs.

bunu diger hisselerde binlerce kez gorduk
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

7. Bazıları kekoya sarmak için özellikle yeni üyelik alıp geliyor sanki.ne derler meyve veren ağaç taşlanır.bunu eski üyeler yapıyor bence

8.  Alıntı Originally Posted by Rick Guerin Yazıyı Oku
    Şirketin daha aktif ve agrasif olması lazım.Haber akışı yok denecek kadar az.Ruhsuz bir şirket olmaktan çıkmaları gerekiyor.
    kasım ayına yaklaştıkça kap haberlerinin yoğunlaşmasını bekliyorum...miatk nun 700 leri gördüğü bir borsada atatp çok yüksek fiyatları görmeyi bence hakediyor...bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 144/380 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •