arkadaşlar dün tab gıdanın halka arz gelirlerinin %15 i ni 1 milyar olarak söylemiştim...bu yanlıştır arkadaşlar...çünkü halka arz gelirlerinin bir kısmı şirketin kasasına girecekken bir kısmı da ortak satışı olduğu için ortağın cebine girecek...o yüzden de tab gıdanın teknoloji alt yapısına harcayacağı para 500 milyon tl civarıdır...istemeden yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim arkadaşlar...
500 milyon tl de çok fazla..bu miktar bir çok şirketin yıllık cirosu kadardır...atatp nin de bu yıl 1,00-1,200 milyar ciro yapacağını varsaydığımızda eğer bu 500 milyon tl nin hepsini atatp kaparsa (ki büyük ihtimalle öyle olacak) büyük bir miktardır...
tab gıda hem çin de hem de ülkemizde sürekli yeni şubeler açarak agresif büyüyor....bu yüzden de sürekli dolar bazındaki sürekliliği olan karları artacak demektir...green x ise büyük bir beklentidir...onun gelirleri her yıl dolar bazında en az %27 artarak gidecek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri