Sayfa 145/616 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Haydi beyler batan geminin malları bunlar, çöpholding'in çöp hisseleri bunlar, Tıuvalet kağıdından ucuz. Çöpholdingin hisselerine verdiğin parayı düşürsen üzülmezsin. Haydin beyler kalmasın; Allah rızası için üçer beşer alın. hayra ihtiyacınız yokmu!..ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Devir enerji, yazılım, teknoloji devri. Nitekim hisseleri de uçuyor. Bizim kaldığımız kağıda bak. Haramzade ailenin boyası.

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Devir enerji, yazılım, teknoloji devri. Nitekim hisseleri de uçuyor. Bizim kaldığımız kağıda bak. Haramzade ailenin boyası.
    Haklısınız, Maren 8.31 bugün yeni işlem görmeye başladı şuan 9.XX üzerinde ve nerdeyse sermayesinin iki katı lot işlem var, Bizim çöpholdinciler, küçük yatırımcının cebeinden çaldıkları sigara parasına talim ediyor.Bunlarada yazık yaw .ytd

4. Arkadaşlar isim vererek polemik yapmak istemiyorum ama bazı hissedaşlarımız maalesef o kadar abartıyorlar ki benim gibi baya zararda olan diğer yatırımcıların da sabrını giderek zorluyorlar lütfen fikirlerimizi biraz daha kendimize saklıyalım ve yapıcı veya teknik olarak bildiğimiz bilgiler varsa onları paylaşıp beraber faydalanalım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Arkadaşlar isim vererek polemik yapmak istemiyorum ama bazı hissedaşlarımız maalesef o kadar abartıyorlar ki benim gibi baya zararda olan diğer yatırımcıların da sabrını giderek zorluyorlar lütfen fikirlerimizi biraz daha kendimize saklıyalım ve yapıcı veya teknik olarak bildiğimiz bilgiler varsa onları paylaşıp beraber faydalanalım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    "Bazı arkadaşlar " derken beni kastediyorsanız .Evet teknik biliyoruz. Geçen gün herkes 2.4x düşecek diye beklerken, biz 2.61 dönüş yaptı dedik döndü. Bu çöpholdingde teknik bir kez işledi. Bu çöpholdingden umudun varsa: hacime bak,yine sigara paralarını ve hafta sonu yemek paralarını çıkarmışlar. Size moral olacaksa burada karda olan yok. Herkes zararda. Bi çöpçüler karda. Ytd

6. Sizi kastetmemiştim. Ama dediğim gibi teknik bilgiler olursa hepimiz faydalanırız diye düşünüyorum. Zararımız büyük olduğu için 2 TL’ye gelecek 2 TL’den aşağı gelsin alayım gibi sözler daha da moralimizi bozuyor dolayısıyla bu tür fikirleri kendimize saklamamız taraftarıyım teşekkürler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Sizi kastetmemiştim. Ama dediğim gibi teknik bilgiler olursa hepimiz faydalanırız diye düşünüyorum. Zararımız büyük olduğu için 2 TL’ye gelecek 2 TL’den aşağı gelsin alayım gibi sözler daha da moralimizi bozuyor dolayısıyla bu tür fikirleri kendimize saklamamız taraftarıyım teşekkürler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kartal 41, şuraya buraya düşsün derken: kafasına göre spegi tehdit ediyor, birde aklınca milleti korkutup sattirmaya çalışıyor.
    Herkes satarsa kağıt yukarı döner diye düşünüyor. Spegide aşağı verirsen alırım diyor ama dibin dibi var, bundan haberi yok. Yani kafasina göre ucuz tehdit ediyor hem spegi hem ky. Kartalın yorumlarına takılma bak geç. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Arkadaşlar isim vererek polemik yapmak istemiyorum ama bazı hissedaşlarımız maalesef o kadar abartıyorlar ki benim gibi baya zararda olan diğer yatırımcıların da sabrını giderek zorluyorlar lütfen fikirlerimizi biraz daha kendimize saklıyalım ve yapıcı veya teknik olarak bildiğimiz bilgiler varsa onları paylaşıp beraber faydalanalım
    eskiden 2-3 saatte baktığım bu başlığa artık 10 günde bir bakıyorum. yazılanlar çok niteliksiz, hiç yazılmasa da olur. canının acısını burada, kuşluda ve investingte çıkarıyor millet. gerçi insanlara da hak vermek lazım, herkesin psikolojisi çöktü. elbette geçecek bugünler, polho 10-15 lira olacak birgün. adese, kombassan gibi lanet hisselerin 15 kat yaptığını gördük, polho mu yapmayacak. sabırla bu ucuz fiyatlardan heybeyi doldurmaya devam.

Sayfa 145/616 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •