sizler gibi izlemem şansım olmuyor arada bakıyorum fiyatlara. iş yoğun oluyor çünkü. bazen de trade yapanları kıskanmıyor değilim.
sizler gibi izlemem şansım olmuyor arada bakıyorum fiyatlara. iş yoğun oluyor çünkü. bazen de trade yapanları kıskanmıyor değilim.
Valla dikkat ettiyseniz. Su son zamanlarda gitmeyen kagitlar bir bir yukari kiriyor.
Kisacasi borsa iyi.
Her ne kadar endekste tepelerde uyumsuzluk icinde olsada.
Giden kagitlar gidiyor.
Ben artik endeks dolar takip etmiyorum.
Cunku muthis boga kagitlar var.
Bir gun biri gidiyor birgun biri.
Endeks buralarda 1 2 ay daha takilsin.
Butun kagitlar bogaya girebilir.
Her ne kadar temkinli olsakta sonuna kadar bu piyasayi bir boga olarak somurmek en buyuk hakkimiz.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Karsan 300 otobus uretimi icin bir sirketle imza atmis.guzel haber hisse icin.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
Orge de yeni is almis. 12 milyonluk.
LG-H960 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...
TTKOM
Tobo & Yükselen üçgen. 5.75 stop loss ile takip edilebilir.
![]()
Sacro hocam emlak icin takip ettiginiz seviye 3.07 ydi hatirladigim kadariyla. Bugun negatif ayristi 3.05 kapatti. Aksam da soyle haber geldi:
Tertip Kanuni Yedek Akçe ayrıldıktan sonra kalan 1.673.223.990,98 TL karın 2016 yılında alınan arsa yatırımlarına ödeme yapılacak olması ve 2017 yılındaki alımı planlanan arsalar dikkate alındığında, dağıtılmayarak, Olağanüstü Yedek olarak ayrılması hususunun Genel Kurul onayına sunulmasına karar verilmiştir.
Nasil yorumlarsinız bu haber nasil etkiler. Tesekkur ederim.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Sayfaları okuyrm ve okudukça diyrmki (karsan paylasmı hariç) yok bu degil ,bu degil bu hiç degil(teknosa vb..) ...sayın üstadlar yok mu şöyle hiç olmazsa 30luk 50lik bu ne yahu hani nerde bu topigin bogası...
Bizim ki var olma mücadelesi ,savaşmamız bundandır...
Yer İmleri