Sayfa 145/1005 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Viop L

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    enkai de iş yok ama bim bugünde diri durdu.kim topluyor acaba tahtacının parası yeterli mi
    Ne paralar dönüyor....sadece ön sezgilerimiz ile kazanırız... diğer türlü zor

2. TKFEN 30,90 bu fiyattan geri alım gibi bir şey olmuştu sanki. Katılım endeksine giriyor diye haber vardı diye hatırlıyorum.

B IST KATI LI M E NDEK SLE Rİ 0 1/ 0 5/ 20 2 3 -3 0 /0 9/ 2 02 3 DÖ NE Mİ DEĞ İŞ İKL İK LE Rİ
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ben bugün sanslı olanlardanım, iki kere asansöre doğru yerden inip bindim, güzel bir gündü
    Keşke hergün bu kadar şanslı olabilsek, paraya para demeyiz
    Emeği geçenlere teşekkürler.. İyi akşamlar.
    Hamdım Piştim Yandım

tekfen çok kapasiteli bir holding. operasyon gücü çok yüksek. enka da öyle ama patron değişince bir türlü ısınamadım.

2. ev falan hikaye. keşke o kadar nakitim olsa.
    audentes Fortuna iuvat

5. Forumda mı okudum başka yerde mi TKFEN yöneticilerinden biri muhalet tweet'i atmış.

Filyos'a Tosyalı gübre tesisi kuracakmış. Hükümete yakın olanlar daha hızlı büyüyor.

İş adamı siyasi yorum yapınca olan küçük yatırımcıya oluyor. Müteahhitlik işi siyasete yakın olmayı gerektiren bir alan. Yurt dışı işler ve alacaklar için siyasiler aracı olabiliyor.

BIST30 endeksden çıktı artık daha kendi halinde. Eski bir şirket olduğundan ve çok iktidar vs gördüğünden uzun vade ölmez ama kısa vade çok farklı olabiliyor. Muhalefet kazanır ise önü açılır bence.

Miras olayı da var, mirasçılar satar ise bir baskı da oradan gelir.

Şirket ele geçirmeye uygun ama ana sözleşme nasıl incelemek lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Hoca bence hemen bırak işleri..

Niye diye sorma açıklaması uzun.

7. Otokar bilançoya baktım hızlıca, direk bi imam çağırsınlar öğle namazına selaya müteakip defin işlemleri başlasın

8. Otokar

Belediyelerin daha fazla otobüs alması ve yurt dışına savunma ürünleri satmasaı lazım.

Esnafa ÖTV'siz minibüs vs belki pansuman olabilir.

Sayfa 145/1005 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •