Sayfa 145/343 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Dikkat ettinizmi bugün, hisse adeta sıkıştırılmış yay gibi, talebe hasret kalmış, biraz talep gelince sanki patlamaya hazır bomba gibiydi, 38 bin lot işlem hacmi bile yüzde 3 ten fazla prim yaptırdı hisseye, yarın bir gün bu hisseye birkaç aracı kurumdan kurumsal yatırımcılardan, fonlardan yabancılardan vs fazla değil şöyle 50-100 bin lot talep gelse demek ki hisse tavan çekecek o kadar yani,
    Yatırım tavsiyesi değildir,

2. Biz bekliyoruz değerini bulsun

3. Satacak olsaydım 50 defa satardım bu fiyatlara gelinceye kadar, ama bu fiyat benim fiyatım olamazzzz

4. Bizde hep almaca, yok satmaca

5. Bugün 74 lot daha aldım, 5,17-5,33 aralığından fiyata bile bakmıyorum direkt aktiften alıyorum artık anladın sen onu CB

6.  Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    Dikkat ettinizmi bugün, hisse adeta sıkıştırılmış yay gibi, talebe hasret kalmış, biraz talep gelince sanki patlamaya hazır bomba gibiydi, 38 bin lot işlem hacmi bile yüzde 3 ten fazla prim yaptırdı hisseye, yarın bir gün bu hisseye birkaç aracı kurumdan kurumsal yatırımcılardan, fonlardan yabancılardan vs fazla değil şöyle 50-100 bin lot talep gelse demek ki hisse tavan çekecek o kadar yani,
    Yatırım tavsiyesi değildir,
    dünkü talep bence tamamen twitter talebi..h.sonu bir iki kişi hisseyi yazdı.. onları izleyenler almıştır yoksa bu tahtada normalde patron dışında + arada sat al yapan bir kac aracı kurum dışında kimse yok.. bugun girenler hacim dusuk diye dusunmustur ama aslında bugun hacim yüksekti bile..:)yine de hosgeldiniz twittercılar diyelim.
    umarım twittercılar artar. biraz hareket ve can gelir tahtaya

7. bu arada twittercılarla üçgeni yukarı kırdık sağolsunlar.
    geri basmaz tekniği bozmazlarsa sert hareket bilanço destekli gelecektir.
    ytd

8. Yıl sonu bilançosunun iyi gelmesi lazım. Son çeyrekte petrolün hareketinden dolayı dolar bazında hammadde fiyatlarında ufak bir artış oldu. Ancak parite de arttığı için euro bazında hammadde fiyatları düşük kaldı. Yılın genelinde euro bazında hammadde fiyatlarının en düşük olduğu dönemler ise 3. ve 4. çeyrek oldu.

Eur/tl deki artış ve euro bazındaki hammadde fiyatlarına göre brüt karlılığın son çeyrekte diğer üç çeyreğe göre daha yüksek olması lazım. Finansal gider bir miktar yüksek olacağından net kar diğer çeyreklerle paralel gelebilir.

Sayfa 145/343 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •