Sayfa 145/218 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. Sevgili ayvagobeknuri

Sen her zaman arkanda duran büyüklerine karşı hörmetli oldun ..hep böyle kalman dileğiyle ...

Sevgiler

Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Irakiya su gatmeceynnn...
    teyzeler kardeş galiba...anadolunun güzellikleri var yüzlerinde...sen ne yapıyon...topiki mi ilaçlıyon....

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    basgan heralde babaannesine sordu...bence güzel yatırım...130 kusurlarda gevşerse yazın üstüne atlanır ...küresel borsalar belon yaparda biri bu balonu batlatırsa iste o zaman kendimizi hec ettiğimiz içun bize hec bi sey olmaz... altın candır gümüş canan ....gumüs 15 doler civarı alınır ....pera alırken kazanlır ...alırken fiyat yüksekse ...faiz var ...acele etme

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sanat zamanın gürültüsü üzerinde duyulan tarihin fısıltısıdır. Sanat sanat için değil halk içindir. Ama hangi halk ve o halkı kim tanımlar?
    Hocam, filmlerde dunyayi kurtaranlarin isimleri nicin hep J ile baslar? Misal James Bond...

5.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    basgan heralde babaannesine sordu...bence güzel yatırım...130 kusurlarda gevşerse yazın üstüne atlanır ...küresel borsalar belon yaparda biri bu balonu batlatırsa iste o zaman kendimizi hec ettiğimiz içun bize hec bi sey olmaz... altın candır gümüş canan ....gumüs 15 doler civarı alınır ....pera alırken kazanlır ...alırken fiyat yüksekse ...faiz var ...acele etme
    Abi ben 2001'den beri ustunde yatip dururun...Panganin kasasina diktirivedim, en son ne zeman ugradigimi da bilmiyon. Hangi pangaya koydugumu unutursam kotü olcek....

6. Abi ben bu camiye çok gittim. Emme hic nemaz kilmadim. Kutuphane var orada, kulluye binasinin denize dogru tarafinda, bogaza karsi saatlerce kitap okurdum. Şemsi Pasa Camii burasi, Uskudar'da.

7. Abi bunlar neler yapiyorlar, usutuk bu insanlar...

8. Denizden siyah-beyaz bir foto. Halikarnas Balikcisi, isgal yillarinda "Şemsi Pasa camiinde, isgal edilmis şehre karsi bir uzaklik duyardim" diye yazmis.

Minarelerin arasindaki kubbe degil, sag taraftaki kubbenin altinda iki pencere var ya sag taraftaki pencerenin arkasindaydim ben.

Sayfa 145/218 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •