Sayfa 146/615 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by hepsonradan Yazıyı Oku
    eskiden 2-3 saatte baktığım bu başlığa artık 10 günde bir bakıyorum. yazılanlar çok niteliksiz, hiç yazılmasa da olur. canının acısını burada, kuşluda ve investingte çıkarıyor millet. gerçi insanlara da hak vermek lazım, herkesin psikolojisi çöktü. elbette geçecek bugünler, polho 10-15 lira olacak birgün. adese, kombassan gibi lanet hisselerin 15 kat yaptığını gördük, polho mu yapmayacak. sabırla bu ucuz fiyatlardan heybeyi doldurmaya devam.
    Yine karışmadan edemicem kardeşim. Adese operasyon yemiş net kabak gibi gözüküyor. Kombassan eşşek gibi karını arttırmış. Özkaynak karlılığı eşşek gibi artmış. Kapıt ondan sonra yürümüş haliyle. Bizim karımız devede kulak biz niye hareket yapalım? Operasyon yiyecek kadar az lotlu bir firma da değiliz. Yani satış ve pendik haberleri dışında bişey beklemek doğru değil tamamen bana göre. Bunu neden yazıyorum, insanlar boş yere umutlanmasın diye. Boş yere övmek de yermek de kötü. Gerçekler için buradayız.

2.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Yine karışmadan edemicem kardeşim. Adese operasyon yemiş net kabak gibi gözüküyor. Kombassan eşşek gibi karını arttırmış. Özkaynak karlılığı eşşek gibi artmış. Kapıt ondan sonra yürümüş haliyle. Bizim karımız devede kulak biz niye hareket yapalım? Operasyon yiyecek kadar az lotlu bir firma da değiliz. Yani satış ve pendik haberleri dışında bişey beklemek doğru değil tamamen bana göre. Bunu neden yazıyorum, insanlar boş yere umutlanmasın diye. Boş yere övmek de yermek de kötü. Gerçekler için buradayız.
    Bunu kime anlatabilirsinki kim anlar ben insede daha çok alsam diye yazinca kötü oluyosun bu hissenin ederi 2 ile 5 arasi gelgit sağolsun arkadaş 10 yazmis en az acaba kendide inaniyomu buna bu hisseyi oraya kaldirabilecek babayigit borsada yok hayel kurmayada gerek yok satılacakta biyer kazanacan evler yapilacakta bitecekte para gelecekte hisse gitcek hikaye gibi tel çekecez koyunlar gececek yünleri takilacak toplucaz ip haline getirecez kazak örüp satacaz para kazanacaz aylarca beklicen hissenin ederi 2 ordan 4 hadi kimse zarar etmesin burdan 4 olsun bakalım nasıl olcak

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bunu kime anlatabilirsinki kim anlar ben insede daha çok alsam diye yazinca kötü oluyosun bu hissenin ederi 2 ile 5 arasi gelgit sağolsun arkadaş 10 yazmis en az acaba kendide inaniyomu buna bu hisseyi oraya kaldirabilecek babayigit borsada yok hayel kurmayada gerek yok satılacakta biyer kazanacan evler yapilacakta bitecekte para gelecekte hisse gitcek hikaye gibi tel çekecez koyunlar gececek yünleri takilacak toplucaz ip haline getirecez kazak örüp satacaz para kazanacaz aylarca beklicen hissenin ederi 2 ordan 4 hadi kimse zarar etmesin burdan 4 olsun bakalım nasıl olcak

Sakin arkadaslar kim ne yazarsa yazsin alan var satan var burada yazilanlara gore alim satim karari veren oldugunu sanmiyorum cogunluk gozden kacmis bilgi gelisme vs varmi yokmu diye burayi takip ediyor.spk kurallari geregide artik insanlar bilgi gelisme vs tartismaktan paylasmaktan cekinir oldu .yuklu almis veya alacak arkadas buraya niye yazsin bilgi tartisma vs yapsin .kalin saglicakla hepinize bol kazanclar )

5. Bugün bekledim 2 ye gelince satayım da kağıt yükselsin. Ama olmadı. Nasip. Koyunun yününü bekliyecegim artık. YTD

6. en azından ölüm herkes için eşit
    zengin..güçlü ayirt etmiyor
    orda esitiz

7. Düşünülmeden gazla girilen bir hisse nelere yol açıyor. Bu açıdan çok iyi ders verdi herkese. Tupras bile gitti, belanızı versin

8.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Düşünülmeden gazla girilen bir hisse nelere yol açıyor. Bu açıdan çok iyi ders verdi herkese. Tupras bile gitti, belanızı versin
    Gelde anlat burdakilere cuma gaz verdi ikigünde geri aldi verdigini bu hisseyi ederinden alırsan kazanirsın değilmi üstad ben kazaniyorum hissemide söylim pegasus bir bide banka var biride pol mantikli olarak tek hisse bu bistte olmaz hele böyle kan emici bir hisseye asla tek dalınmaz

Sayfa 146/615 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •