Sayfa 146/187 İlkİlk ... 4696136144145146147148156 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Eksi olmazsa gönlüm kalır.

2.  Alıntı Originally Posted by mermers Yazıyı Oku
    Eksi olmazsa gönlüm kalır.
    Ben de çok üzülürdüm, baharda kışı yaşatmayı hiç kaçırmaz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirketimiz tarafından yapılan başvuruya istinaden, Çin Halk Cumhuriyeti menşeli 5501.30.00.00.00 gümrük tarife istatistik pozisyonu altında sınıflandırılan "akrilik veya modakrilik olanlar" eşya tanımlı "akrilik elyaf" ürününe yönelik bir damping soruşturması açılmıştır. Bugün tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan "İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ" kapsamında, damping soruşturması açılabilmesi için yeterli bilgi, belge ve delillerin bulunduğu anlaşıldığından soruşturmanın açılmasına karar verildiği belirtilmiştir.

Soruşturma kapsamında önemli bir gelişme olduğunda kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saygılarımızla,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1368392

Selamlar,

Hepinizi çok özlemekle beraber bu kapın anlamını tam olarak açıklayabilecek bir babayiğit var mıdır?

ft'nin nick değişmiş, yakışmamış bu nick ona

4.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Selamlar,

Hepinizi çok özlemekle beraber bu kapın anlamını tam olarak açıklayabilecek bir babayiğit var mıdır?

ft'nin nick değişmiş, yakışmamış bu nick ona
    Size de merhaba ortak, Kabaca anladığım, Çin'den ithal edilen ürünlerin haksız rekabete neden olduğunu ve yerli üreticileri zora soktuğu için yaptırım istiyor bizim devlet. Aksa yönetimi talep etmiş, bakanlık soruşturma açmış. Ft-2 daha iyi açıklar akşama.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. O neydi laa

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha. Tam sövecektim.....

7. AAAAAAA!!!!!! Hayal mi görüyorum? Üzüldüm dersem yalan olur....

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirketimiz tarafından yapılan başvuruya istinaden, Çin Halk Cumhuriyeti menşeli 5501.30.00.00.00 gümrük tarife istatistik pozisyonu altında sınıflandırılan "akrilik veya modakrilik olanlar" eşya tanımlı "akrilik elyaf" ürününe yönelik bir damping soruşturması açılmıştır. Bugün tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan "İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ" kapsamında, damping soruşturması açılabilmesi için yeterli bilgi, belge ve delillerin bulunduğu anlaşıldığından soruşturmanın açılmasına karar verildiği belirtilmiştir.

Soruşturma kapsamında önemli bir gelişme olduğunda kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saygılarımızla,

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1368392
    **Çin-uzak doğu menşeli akrilik elyaf ithalatında üretici firma gümrük-nakliye dahil maliyet+makul kar marjının altında satış yaptığında iç piyasadaki üreticiler aleyhine haksız rekabet etmiş olur; genelde zararını (olması gereken fiyat farkını devlet sübvanse eder). Çinde akrilik elyafta kapasite fazlalığı var..AKSA %80-100 kapasitede çalışırken onlar %50-60 kapasitede çalışıyorlar...akrilik elyaf, her sene kullanım alanları benzer olan sektörlerde diğer elyaflara karşı-özellikle polyesterde- pazar kaybediyor; polyester daha ucuz olduğundan.

**aksa, yok yere şikayette bulunmaz; bunun sonuçlanması yaklaşık 2-3 ayı bulabilir...ithal ürünlere ek vergi gelir, aksa akriliğin cirosu ve kar marjı bir-iki tık yükselir...

Sayfa 146/187 İlkİlk ... 4696136144145146147148156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •