Sayfa 146/444 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 3550 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Devlet Bahçeli: “MHP'ye Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili yoklama yapmak, teste tutmak hiç kimsenin hakkı, haddi değildir. Kim olursa olsun Anayasa'nın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hizbullah Lideri Nasrallah:

''İsrail'in çağrı cihazlarını hedef alan saldırıları tüm kırmızı çizgileri aştı.''

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hizbullah Lideri Nasrallah:

''İsrail'in çağrı cihazlarını hedef alan saldırıları tüm kırmızı çizgileri aştı.''
    İnternet ve sinyal alan tüm cihazlar çöp oldu gözümde.(Bulaşıkmakinesi buzdolabi airfrey yani kısaca uzaktan erişilen her şey.Arabalar da dahil.Kanıya yada Eşşek kullanmalı.

Geçmişte vicdan arayanların şimdilerde vicdanlarını görüyoruz ya.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Devlet Bahçeli: “MHP'ye Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili yoklama yapmak, teste tutmak hiç kimsenin hakkı, haddi değildir. Kim olursa olsun Anayasa'nın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir."
    Sende sende bence
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Merkez bankası faizleri sabit bıraktı
    Yalanlar ile çözüm bulamayız hiç bir zaman.Hele tasarruf hiç yoksa.Hala tam gaz harcamalar yapılıyor ve para basılıyor.

Piyasada buna inanmadığından, başsız olduğumuzdan tam bir zam sarmalı var biri 5 yapıyorsa öteki 50 yapabiliyor.Berber saç kesimi 500TL olmuş ya.

kim denetliyecek ortalığı.KİM

acıdı 350 aldı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

SPK, 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı
    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yürütülen incelemeler sonucunda 3 kişi hakkında suç duyurusu kararı alındı.

Kararla ilgili SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn) ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda; Saffet Öztürk hakkında izinsiz sermaye piyasası faaliyetinde bulunması nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu.

Kurul, Sıtkı Öztürk ve Ceylan Öztürk hakkında ise banka hesaplarının kullandırılması suretiyle izinsiz sermaye piyasası faaliyeti suçuna iştirak ettikleri gerekçesiyle suç duyurusu yapıldığını bildirdi.

https://www.borsagundem.net/haber/sp...yurusu-1818051
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Hibrit araç ithalatına 7 bölgede 20 servis şartı

https://www.borsagundem.net/haber/hi...-sarti-1818067

Kim takip edecek acaba?

Kamu saldım çayıra modunda ki.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 146/444 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri