Saat 10:25:09 itibarýyla Endekse Baðlý Devre Kesici Sistemi Devreye girmiþtir. Borsamýz Pay Piyasasýndaki tüm sýralarda, Vadeli Ýþlem ve Opsiyon Piyasasýnda iþlem gören pay ve pay endekslerine dayalý sözleþmelerde ve Borçlanma Araçlarý Piyasasý Pay Repo Pazarý’nda iþlemler geçici olarak durdurulmuþtur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tüketici fiyat endeksi Temmuz'da aylýk +3.23% (Beklenti: +3.29% Önceki ay: +1.64)
Tüketici fiyat endeksi Temmuz'da yýllýk +61.78% (Beklenti: +61.89 Önceki ay: +71.60%)
TÜÝK:
Yurt içi üretici fiyat endeksi Temmuz'da aylýk %1,94 arttý (Önceki ay: +1.38%)
Yurt içi üretici fiyat endeksi Temmuz'da yýllýk % 41,37 arttý (Önceki ay: +50.09%)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Pay Piyasasýnda sürekli iþlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatýrým fonlarý, giriþim sermayesi yatýrým fonlarý, gayrimenkul sertifikalarý ve emtia sertifikalarýnda saat 10:45:09'da tek fiyat emir toplama, 10:50:09'da eþleþtirme (*) yapýlacak ve 10:55:09'dan itibaren iþlemlere kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasýnda tek fiyat iþlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:45:09'da tek fiyat emir toplama yapýlacak ve 10:55:09'dan itibaren seans normal akýþý ile devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakký kuponu sýralarýnda iþlemler 10:55:09'dan itibaren kaldýðý yerden sürekli iþlem ile devam edecektir.
VÝOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalý sözleþmeler ile BAP Pay Repo Pazarý'nda iþlemler saat 10:55:09'da yeniden baþlayacaktýr.
Mehmet Þimþek: Yýllýk enflasyon düþüyor.
Temmuzda aylýk enflasyon geçici etkiler kaynaklý arttý. Yýllýk enflasyon ise hazirana göre 9,8 puan azalarak yüzde 61,8'e geriledi.
Ana hedefi dezenflasyon olan programýmýzýn her alanda olumlu sonuçlarýný almaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düþüþ daha çok hissedilecek.
Fiyat istikrarýný saðlayarak vatandaþlarýmýzýn refahýný kalýcý olarak artýracaðýz.
Bofa 400 milyon artýda
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri