Sayfa 146/438 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 3503 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dün yazdım olacakları.....daha ne yazayım......geçmiş olsun....
    Saol dayucuğum, ama şu güzel bilancoya bu kapanış hoş olmadı.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Borsa 1500 den 11.500 e gelirken eregl tamamen yerinde saydı. Bu tahtada büyük bir stres olduğunu gösteriyor.Borsanın bütün yukar hareketlerine ayak uyduramıyor. Nedenini yazdık. Borsa olurda buradan toparlar ise (günlük de macd ağustos 2023 den beri zayıflık gösteriyor ve ilk kez eksi 200 dedi) eregl yine en en en geride olacaktır. Hatta eregl yi o şekilde programlamışlar ki (daha evvel yazdım hatta viop topiğinde de isteyen incelesin diye not düştüm) en son eregl rallisi geliyor sonrasında hem borsa hem eregl birden göçüyor.
    Burada da borsada finish i eregl altın hikayesi ile mi yapacak yollu sordum idi. eregl nin kalıcı bir trend e başlaması için borsa ile birlikte iyice çok sağlam diplemesi lazım . Sonrasında borsadaki toparlanmada en önde koşacaktır. Ama nereye . max 3 dolara yine. Ötesi yine olmaz. 3 dolarda satabilmeleri içinde 1 dolar ve altından toplamaları lazım. Benim penceremden durum budur. 1.8 dolarda iken de bulaşmam altın maltın falan dedim 1.4 dolarda da aynı görüşteyim.

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    .....
    La olum insan utancından görmedim numarası filan yapar, sen hangi yüzle hala yazabiliyorsun hahhaha. Yedin hareketi otur kenara işte

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Şu arkadaşı gören eden var mı. Mart ayında bi sonraki hafta cuma için laf sokuyordu bize aklınca. viop topiğinde de 11000 lerde borsa çok ucuz sloganları atıyordu. Hani işc falan büyük tecrübe. Çok görmüş idi benim!!! gibileri. Bir gelsin bakalım.

Not: Geçen de yazdım. TTKOM da maldalar. Haşırt +1 çekti bugün. Şu son borsa düşüşünden zerre etkilenmedi.
    Ereğli çok ucuz diyen bir zevat vardı birde...

5. Enseyi karartmayın şu piyasadaki dalgalanmadan sonra
    Ereğli atbası gidecek endekste

6. ilk çeyrek 1.60
    ikinci çeyrek 1.25 hbk

Minimum 2 lira demeddü cepte.

Son 2 çeyrek de 2.5 hbk getirse

seneye 4 tele kılçıksız vergisiz demeddü hayırlı olsun

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Bilanço kötü diyenlere bakmayın.. Gayet iyi... Ve ilerisi için çok umut veriyor... Sektör düzelmeye başlayınca üç haneleri rahat görür diye düşünüyorum...

Daha öncede yazdım, bu iş bi iki günlük iş değil...Endeksin dönüşünde ilk dönen kağıtlardan olacaktır bence... Boş verin kimin ne yazdığını.... Olumsuz adam borsada para kazanamaz... Sabreden ve bekleyen kazanacak ..Hep böyle oldu...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 146/438 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •