bugün geç geldim tahmini kaçırdım sağlık olsun. bizde tebrik eder itibar veririz. borsamızla ilgili teknik temel indikatör vs. savunan kötüleyen arkadaşlarımız var bende bir satır yazayım istedim. binlerce indikatör denedim. kanal oval tuval kelebek elmas yarasa fibonachi destek direnç bilanço kar ortaklık yeni anlaşma teşvik vs. bunlar böyle gider hepsi bir gün tutar ve herkes bir gün haklı çıkar. çok kısa bir örnek vereyim.
sayısal loto 6 tahmin 49 rakam içerisinde
on numara 22 tahmin 80 rakam içerisinde ikramiye daha düşük
şans topu sayısal loto gibi.
bunlar hep aynı mantık alacağın ikramiye cebinden çıkan ile aynı.
iddia iki örnek.
barcelona- real mardin ( siirt köy hizmetleri )
banko takım: 1.05
mahkum takım: 8,0
üst: 1,30
alt: 2,0
barcelona-real madrid
ev sahibi takım: 2.0
konuk takım: 2,0
üst: 2,0
alt: 1,30
kısacası karşına uzaydan gelen 6 kollu 6 gözlü 6 kulaklı 6 bacaklı bir takımda çıksa oranlar ( mantık ) aynı.
işin özü her şey tahmin bence şans sırası gelince temel sırası gelince teknik sırası gelince acemi şansı. ha şansını yaratanlar ayrı bir konu. mesela düz bir ovada 20 yıl önce aldığım arsa hala günümüz şartlarındaki değerinde iken 3 yıl önceki dağ taş olan bir yerdeki arsa yanına liman yapılıyor diye 10 katı arttı. şimdi bu şansmı evet temelciye göre şans teknikçiye göre rüşvet verdiler imara açtılar der. ama ama gerisini siz anladınız.
not: kimse kimseyi kırmasın kimsede kimsenin lafına hiddetlenmesin teknikçi temelci vs. herkes kendi işine inandığına devam etsin sonuçta çarpılmayalımda adına ne dersek diyelim. saygılar efem.
Yer İmleri