Bir zamanlar o kadar ucuzdu ki izmitteki fabrika arazisini yazıp dururduk.. lakin benim gözümde o günlerdeki değerinden çok daha da ucuz.. artık ortada güçlü seyreden karlılık var.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir zamanlar o kadar ucuzdu ki izmitteki fabrika arazisini yazıp dururduk.. lakin benim gözümde o günlerdeki değerinden çok daha da ucuz.. artık ortada güçlü seyreden karlılık var.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goodyear zirveye oynarken bizim acı manyağı brisamiz ve yatırımcısı bitik...
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Götüremiyorlar, çünkü istediği malı alamıyor. Tahminim tutabildiği kadar tutmaya çalışacak buralarda. İleride de 50 değil de 30 olur mesela. Malı alamıyor çünkü
Son söz: Herkes acısını çekecek. İstisna yok.
...
Globaldeki enflasyonist ortamdan nasil etkilenecek merak ediyorum.
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
"Memleketim varsa ben de varım."
 Sadık Üye

Sadık Üye

Selam herkese,
bende Brisa kalmadı, arzu ettiğim fiyata gelirse tekrar gireceğim, gelmezse de sağolsun zaten başka bir hissedeyim
Ekmeğini yedik Allah bereket versin.
Sizin kazancınız bol ve daim olsun
18.10.2021 - 22.10.2021
ve
01.10.2021 - 22.10.2021 takas

Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
 Yeni Üye

Yeni Üye

Sayın Jonathan 20 yılda 6 kat artmış $ 5 yılda 6 kat mı artacak biraz objektif olun siyasi fikrinize göre yorum yapıyorsunuz
20 yılı baz almanız hata. 20 yıl dediğiniz sürenin başında, sahte liberal bir görüntü vardı, 11-12 yıl o görüntü sayesinde dengeler yerinde kaldı. O zamanlardan sonra ise süreç değişti. O nedenle, siz ona 20 yıl değil, 8 yıl diyin.
Benim fikrim bu. Benim durduğum herhangi bir milliyetçilik, vatanseverlik, siyaset noktası yok. Aksine, doların çok artmasını ve ülke içindeki insanların alım gücünün mümkün olduğu kadar erimesini uygun buluyorum. Yani süreçten rahatsız değilim. Olması gereken oluyor. Çünkü gelir-gider dengemden diğer ayarlamalarıma kadar hepsi aşırı yüksek dolar, aşırı düşük faiz üzerine şekillenmiş durumda.
Son söz, herkes gerektiği şekilde acısını çekecek. İtiraz yok.
...
Yer İmleri