Sayfa 147/166 İlkİlk ... 4797137145146147148149157 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: ESEN - Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    yahu şunu kötülemeye harcadıkları enerjiyi uzay mekiği yapmaya harcasalar şuan aydaydık üstat.
    .. boşver hocam.. sonuçta tavan olmuş hisse..

2.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    .. boşver hocam.. sonuçta tavan olmuş hisse..
    Abi yok twitterda bir tane ******** çıktı yok esen şöyle kötü böyle kötü ********in evladı milleti öyle bir gaza getirdi ki esen 31 Tl de bak dedim düştü yok bir daha çıkmaz, nasıl geçirdiler küçük yatırımcıya deyip durdu sonra esen 40 üstüne atınca puşt hesabı kitledi. Böyle kitapsızları spk ya şikayet edeceksin donuna kadar alacaklar aslında.
    Burada da bir ara bende esen yok ama sizin iyiliğinizi düşünüyorum diyen bilançocular türedi sonra baktılar verdik odunu bunlara ekmek çıkmayacak topukladılar vallahi aldıkları nefes bu millete zarar bunların oksijen israfları.
    Bunların değişik versiyonları diğer başlıklarda da var misal bir ara otkar da 400 üstüne çıksın satmayan ********dir tayfası türedi hisse 428 gördü ses yok puştlardan.
    Hayır bilerekmi yapıyorlar hani bilerekse vallahi eyvallah bilerek yapan adamı çıkarı vardır ama bilinçsizse yeminle insanın süzme gerizekalı olması lazım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hisse tavan açıyor değişik değişik tipler gene gelmiş hahahaha bir bilançocu eksikti ya gidin limon satın pazarda bak limon işinde çok para var ha :D hahahahaha
    Arkadaşım Naten, Esen de benimde yatırımım var. Her iki hisseye de işkembeden yatırım yapmadık. Yorumumu dikkatli okumamışsınız.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sessiz ve derinden

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Abi yok twitterda bir tane ******** çıktı yok esen şöyle kötü böyle kötü ********in evladı milleti öyle bir gaza getirdi ki esen 31 Tl de bak dedim düştü yok bir daha çıkmaz, nasıl geçirdiler küçük yatırımcıya deyip durdu sonra esen 40 üstüne atınca puşt hesabı kitledi. Böyle kitapsızları spk ya şikayet edeceksin donuna kadar alacaklar aslında.
    Burada da bir ara bende esen yok ama sizin iyiliğinizi düşünüyorum diyen bilançocular türedi sonra baktılar verdik odunu bunlara ekmek çıkmayacak topukladılar vallahi aldıkları nefes bu millete zarar bunların oksijen israfları.
    Bunların değişik versiyonları diğer başlıklarda da var misal bir ara otkar da 400 üstüne çıksın satmayan ********dir tayfası türedi hisse 428 gördü ses yok puştlardan.
    Hayır bilerekmi yapıyorlar hani bilerekse vallahi eyvallah bilerek yapan adamı çıkarı vardır ama bilinçsizse yeminle insanın süzme gerizekalı olması lazım.
    onların bildiği porsayı dikeyim.. ne diyim başka..

hocam otkar 140 lardan alıp 400 kusurlar taşımıştım.. yeniden giriş yapacağım inşallah yakın bir zamanda.. beklentimi yazsam elli tane pilanço çıkartırlar karalamak için..

6.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    onların bildiği porsayı dikeyim.. ne diyim başka..

hocam otkar 140 lardan alıp 400 kusurlar taşımıştım.. yeniden giriş yapacağım inşallah yakın bir zamanda.. beklentimi yazsam elli tane pilanço çıkartırlar karalamak için..
    Ben girdim seven hocam 370-380-390 bölgesinden düşenleri toplayıp durdum.
    Orada merill+citi ve icbt çetesi var ama bakalım beklentim olursa güzel olacak şuan yüklü bir rakam taşıyorum.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. Begenmediginiz hisse BIST 100 de hey yavrum hey be

8.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Begenmediginiz hisse BIST 100 de hey yavrum hey be
    Ben arkadasi cooook eski forumlardan hatirlarim.Tarz hep ayni...ses etmeden devam edelim bence[emoji23]

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 147/166 İlkİlk ... 4797137145146147148149157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •