Sayfa 147/872 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Kardeş maşallah. Nokta atışı yapmışsın perşembe dedin hisse iyice harekettenmiş ben hareketini görmedim ama 19.10'u görmüş

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
     Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Banvitte 3 te 2 tutturma olasılığım var. Gerçi diğer hisselerde de böyle. Yani borsads 3 kazanıp 1 kaybederim. Yalnız o bir bayağı kalın bir olduğu için takas tukas giderim. Bu hisse için önümüzdeki hafta çarşamba gününden itibaren artık yukarı yönlü 20 leri konuşacağımız günlerin olacağını düşünüyorum. Ytd
     Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    böyle çarşamba perşembe laflarına şaşırıyorum, bi de rakam veriyorlar 20- tavan mavan..
    arkadaşım bildiğin bi haber varsa söyle yoksa tekniksen grafiğini koy...
    bi dene yancısı da demiş nerden bildin perşembeyi 19,10 u gördü diye...tavan 19,10 lara yakın mı oluyor da biliyor arkadaş??? hey allahım yaww...neyse kimse yok ya olan da sallıyo bişeyler...
    Yorum yok. Sadece maalesef bu hisseyi bu kadar iyi bilmeme rağmen dün gaza gelip ıcbct da bi trade yapayım deyip bunu satmıştım.orda da zararla çıktım. Neyse zaten ben 3-4 hissede hareket eden biriyim.telsfi ederim inşallah. Bundan sonra inşallah herkes hefefine ulaşır özellikle de çınar kardeşim. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Yorum yok. Sadece maalesef bu hisseyi bu kadar iyi bilmeme rağmen dün gaza gelip ıcbct da bi trade yapayım deyip bunu satmıştım.orda da zararla çıktım. Neyse zaten ben 3-4 hissede hareket eden biriyim.telsfi ederim inşallah. Bundan sonra inşallah herkes hefefine ulaşır özellikle de çınar kardeşim. Ytd
    Tşklr bende maalesef msgyo da yakalandım kısmet değilmiş

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. Trend devam edermi yarinda peki?

SM-T310 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Tüh ya çok üzüldüm. Şimdi ben o kadar da dediydim diyeceğim de ben kendime inanmayıp satmışım. Neyse sağlık olsun.

5. Hem de 17.04 ten vardı kara pzt günü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    yorum yok derken neyi kastediyorsun ki, banvitte ben de varım, o dediğimin de sonuna kadar arkasındayım, burda kimse yokken kendi aranızda top dolandırıyorsunuz, yanlış birşey var mı o dediklerimde?? perşembeden kastın senin her perşembe mi oluyor? komedisin...

7. Her perşembe değil. Yorumlarımı okursan birinci yorum gecen hafta idi. Son yorum hafta başında çarşambadan sonra 20 li rakamları konuşuruz demiştim. Israrla isabetli yorumlarımı kabullenmiyorsun.illa teknin grafikle olmuyor bu işler. Tabiki teknik analiz de tecrübe ile birleşirse borsada kazanma şansı çok olur.

8. eşleşme 27.16 dedi oyak 23.88 de açtı çok şükür bu gün alıp sattığımdan MSGYO daki zararımı çıkardı

Sayfa 147/872 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •