Sayfa 1471/1527 İlkİlk ... 4719711371142114611469147014711472147314811521 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,761 - 11,768 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Aksi gibi alinip tasinacak kagitta yok. Bundan ciksam pozisyon acacagim kagitta yok. Dolar isi ters bana. Altin kaliyor. Dur bakalim 5.20 ye gelsin ne yapacak ordaki kirilima gore strateji uygulamak gerek
    Tcell. Enjsa..Bir bak derim. (Taşımak için). Ayrıca terzi söküğünü dikemezmiş.Sayende kozalakları 7,42 lerden THY yi 14,45 lerden verdim. Trade için kardemirdeyim. Çok uzun vadeli Migroscuyum. Tavsiyen olursa dinlerim.

2. Ülkede bu kadar çok yerli yatırımcı DOLAR alıyor neden ? Ekonomiye güvenmiyor
    E peki madem ekonomiye güvenmeyen insanlar neden ülkeyi yönetenlere yine oy verir ?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3. Psikolojik baskı tavan yapıp küçük yatırımcı lanet olsun böyle kağıda diyerek satmaya devam ediyor ise şayet bir hissenin yukarıya dönme vakti geliyor demektir bana göre.

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by Emekli62 Yazıyı Oku
    Tcell. Enjsa..Bir bak derim. (Taşımak için)
    Hcm tcell 1 ileti 2 geri. Ama fena degil . Secim sonu nisana merkez bankasi yuklu short pozisyonu var. Bu hamleyi cözemiyorum

5. Mokokoya devam diyor spek amca

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Aksi gibi alinip tasinacak kagitta yok. Bundan ciksam pozisyon acacagim kagitta yok. Dolar isi ters bana. Altin kaliyor. Dur bakalim 5.20 ye gelsin ne yapacak ordaki kirilima gore strateji uygulamak gerek
    Deniz hocam yılbaşından bugüne kendi adıma en güçlü gördüğüm kağıtlar ekranında ilk 20 de idiler , ama maalesef onlar gitti.. Ve hala da güçlüler, Şişe, Trakya Cam, Tcell, Kchol,Sahol,Otkar,,Soda,Arclk,Tuprs.. Aslan gibi duruyorlar..Streste yaşatmıyorlar..Bir de bunlara bak, gidecek olana bir yerden binerdik.Bekledik dünyaları kaybettik..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Ayne36 Yazıyı Oku
    Psikolojik baskı tavan yapıp küçük yatırımcı lanet olsun böyle kağıda diyerek satmaya devam ediyor ise şayet bir hissenin yukarıya dönme vakti geliyor demektir bana göre.

Sabır acı, meyvesi tatlıdır.
    Ky satmiyor hocam aksine diger bolum artiyor. Ben bile defigim rakamlara gelse otomobilimi satip alacam

8.  Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Deniz hocam yılbaşından bugüne kendi adıma en güçlü gördüğüm kağıtlar ekranında ilk 20 de idiler , ama maalesef onlar gitti.. Ve hala da güçlüler, Şişe, Trakya Cam, Tcell, Kchol,Sahol,Otkar,,Soda,Arclk,Tuprs.. Aslan gibi duruyorlar..Streste yaşatmıyorlar..Bir de bunlara bak, gidecek olana bir yerden binerdik.Bekledik dünyaları kaybettik..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aksam bunlari tek tek calisip analiz ediyim be ustat.

Sayfa 1471/1527 İlkİlk ... 4719711371142114611469147014711472147314811521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •