Sayfa 148/1000 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. 26 Şubat Salı 17:53 FED/POWELL: İŞGÜCÜ PİYASASI GÜÇLÜ, ENFLASYON YÜZDE 2'YE YAKIN - BN

26 Şubat Salı 17:51 FED/POWELL: GEREKİRSE BİLANÇO NORMALLEŞMESİNDE AYARLAMA YAPMAYA HAZIRIZ - BN

26 Şubat Salı 17:49 POWELL: 2019'DA GSYH BÜYEMİSİNİ 2018'E GÖRE DAHA YAVAŞ OLSA DA GÜÇLÜ OLACAĞINI ÖNGÖRÜYORUZ

26 Şubat Salı 17:48 FED/POWELL: FED GEÇTİĞİMİZ BİRKAÇ AYDA BAZI ÇELİŞEN İŞARETLER GÖRDÜ

26 Şubat Salı 17:48 FED/POWELL: FED GELECEKTEKİ PARA POLİTİKASI DEĞİŞİMLERİNE SABIRLI YAKLAŞIM BELİRLEYECEK

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tecrübeli forumdaşların görüşünü almak isterim ; 12 martta vadesi dolacak olan dövizleri fizikiye döndürsem mi ? geçen seçimde '' seçimden sonra DTH lara el koyulacak '' dediler. 2 ay bankadan uzaklaştım. Sonra baktım ki yüklü faiz zararım oluyor, döndüm bankaya. Şimdi de yine her yerde aynı söylenti . Sokakta aktif yaşayan vatandaş olarak ekonomik sıkıntıyı da görünce '' ya bir de söylenti gerçek olur da dövizlere el konursa veya sabit kurdan TL ye çevirirlerse '' diye korkuyorum.

Gecelik döviz faizinde kalsam veya 32 gün bağlasam..... ya da Mayıs ortasına kadar dövizlerimle yatıp kalksam ... bilemedim. yatırım tavsiyesi değildir, tavsiye istenir.
    altına çevirip kasaya koymak lazım. nükleer savaş çıksa umrunuz olmaz...
    yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    26 Şubat Salı 14:34 ÇAVUŞOĞLU: S-400 BİTMİŞ BİR ANLAŞMADIR, DİĞER AÇIKLAMALAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ
    yavaş yavaş birileri dolara geçiyor galiba...

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    26 Şubat Salı 16:03 EPGİS: 27 ŞUBAT TARİHİNDE GEÇERLİ OLMAK ÜZERE BENZİNDE 11 KURUŞ İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

dünkü zammı SEHVEN yapmışlar
    şehven yapmasınlar da sehven yapsınlar zarar gelmez...

5. Haber 7 yayınlamış kaynak güneş gazetesi cek cak yazıyor ne kaynak var ne başka bir şey.

6. Dövizleri TL ye çevirmekle TL lere "müdahale etmek" aynı şeydir. Zaten tasarruf sahipleri az. Millette para yok. Tasarruf sahiplerini de sistemden kaçırırlarsa o zaman şamata kopar. Ayrıca DTH leri belli bir kurdan çevirmek öyle kolay iş değildir. Hesabı kitabı zor. Örneğin Eurobondlar ne olacak ? Öyle söylendiği gibi kolay iş değil. Zaten bankadaki yerleşiklerin döviz mevduatları kabaca 170B$. Ama bugün bankaları merkezi silkeleseler 30-40 milyar dolar nakit çıkmaz. Yani o 170 zaten yok

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Katılmıyorum. Ziraat Bankası en garantisi.

Geçen ay %4 lük USD Devlet Tahvilini de aldım çatır çatır artıyor mübarek. :-)
    Eurobond alsaydınız, size yüzde dört, yabancıya yüzde yedi faiz veriliyor.

Sayfa 148/1000 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •