Sayfa 147/1000 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Katılmıyorum. Ziraat Bankası en garantisi.

Geçen ay %4 lük USD Devlet Tahvilini de aldım çatır çatır artıyor mübarek. :-)

USD için en garanti banka kesinlikle Ziraat Bankasıdır.

Ülkede Moratoryum ilan edilmedikçe parana hiçbir şey olmaz. Ayrıca dolar alım satım kurları da fena değil.

Parayı Ziraate taşıdığımdan beri banka batma riskinden dolayı uykum kaçmaz oldu! :-)

Parayı fiziki yaparsan zaten çalınma riski var. Ben o riske giremem. Ziraat bankası kesinlikle benim kendi evimden 1 milyon kat daha güvenlidir fiziksel açıdan. Ziraate devam, işlem tamam.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Dolara yatırım yapıp kazanmayı düşünüyorsan kesinlikle dolarlarını fizikide tutacaksın. Elindeki doları git bunlara teslim et onlarda o dolarlarla dolarda satış yapa yapa düşürsünler. Dolar 6 TL üzerinde iken bunlara inanıp yatıran ve o yatırılan dolarlarla satış yapılarak düşürülen doları hesaplarsan zarar ettiğini anlarsın. Dolarını fizikide tutup bunların eline o kozu vermezsen doların reelde dahada değerlenir. Olay bu kadar basit. Bunların elini ne kadar güçlendirirsen doları 5 TL altına hatta 4 TL ye doğru basarlar. Sende dolardan alacağın yıllık %4 karı düşünürken dolar %30 değer kaybeder.

2. TV reklamı gibi oldu Ziraat te yeter ŞOK ŞOK ŞOK...

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    26 Şubat Salı 16:03 EPGİS: 27 ŞUBAT TARİHİNDE GEÇERLİ OLMAK ÜZERE BENZİNDE 11 KURUŞ İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

dünkü zammı SEHVEN yapmışlar
    Yalnız benzinde mi indirim yapilmis.
    Motorin ne durumda.

4. Dizelcilere bişey yok...

Zaten dizel benzini geçti herhalde Dizel araba almanın bi anlamı kalmadı...

5. "Dış borcumuz ne kadar?" bu soru sokaktaki vatandaşı birbirine düşürdü.
    https://odatv.com/bir-soru-kavga-cikardi--26021924.html

Benim Akapeli yurttaşım Türkiye'nin dışborcunun Millet'in ve Devlet'in diye ikiye ayrıldığını
    Millet'in değil Devlet'in DışBorcunun tehlikeli olduğunu sanıyor.
    Devlet'in Millet'in bir görüntüsü olduğunu, DışBorcu veren gavur için Türkiye'nin dışborcunun önemli olduğunu Devlet/Millet ayrımı yapmadığını anlayamıyor....

6. erol mütercimler programda bu hafta 1 TRİLYON DOLAR borcumuz olduğundan bahsetti.

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    DTH lara el koyma gibi bir sey olmaz. Hic mantikli degil, ulkeyi batirsinlar daha iyi

Sabit kur rejimine gecilebilir, olamaz diyemem ama bunu da gidip dusuk fiyattan yapamazlar, karaborsaya duser

Bence korkulacak cok fazla bir sey yok.
    Seçim sonrası para gerekecek bunun yoluda kafestekileri yani kayıt içindekileri vergilendirmekten geçiyor.
    Yeni vergiler konur. Reis kusura bakmayın ben doğruları yapmak zorundayım milletim için der

Benim favorilerim kıdem tazminatı fonu ve ücret gelirlerinde ara vergi dilimleri ve vergi artışı gibi
    Dövize el konulanacağını sanmıyorum.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

8. O zaman 31 martta iyi bir ders vermek gerekli uyarı için...

Sayfa 147/1000 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •