trilc bürüte almışlar.
trilc bürüte almışlar.
Bugün itibari ile Kısa Çalışma Ödeneği desteği ve TL Mevduat Stopaj avantajı sona eriyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilimkurulu sonrası açıklama :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Zaten 1 yıldır bunu yapıyoruz....
Değişik bi şey söyleselerdi [emoji53]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Sağlık bakanı : Hedefimiz Haziran ayının sonuna kadar nüfusun büyük kısmını aşılamaktır
Sağlık Bakanı : İngiltere mutasyonu Türkiye’nin 81 ilinde görüldü 180.448 örnekte tespit edildi
Hisse.net'e girerken arapça konusulan bir reklam çıkıyor....yazilar da arapca oldugundan bir yere basmaya korkuyorum. Kapatip tekrar aciyorum....
Size de oluyor mu...virus müdür nedir....arapca reklamın ne işi var bu sitede ???[emoji848][emoji848][emoji848]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
sn earp sanırım başka bir siteye girdiğinizde, face vs kanallarda bir habere baktığınızda , bir veri araştırması yaptığınızda hemen hisse nette buna ait veya yakın reklamlar otomatik olarak geliyor ya. Size de böyle birşey olmuş olabilir. Bende de ekran dolu oluyor çoğunlukla , kapatıyorum ilk girişteki ekran kaplayan reklamı ama diğer reklamlara engel olmak mümkün değil.
Yahu akp'liler benide kandırmışlar ya
Ben ayran içip oy atıyorlar zannediyordum.
Meğer pudra şekeri kullanılıyormuş.
Hangi mantık hele hangi Müslüman Chp ye atıf yaparak çalıyorlar ama çalışıyorları haklı bahane olarak ortaya atar?
Yani Chp olmasaymış bunlar olmazmıymış?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri