Sayfa 149/196 İlkİlk ... 4999139147148149150151159 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. bugün hareket yaparsa büyük supriz olur benim için dinleniyor kısa vade göstergeler şişti...

Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Gedik teki grup herkes serbest satabilir izni vermiş olabilir.uzun süre tasittilar,ağızlarına bir parmak bal değdirip alıyorlar.
    Gedik te ki grup karı alıp gitmeli. Maliyetleri düşük yeni yüksek maliyetler oluşmalı ki hisseye girecekler korkmamalı!!!

3. bakalım spek kardeş yine saat 16.00 sonrasınımı bekliyor ...
    16 plaka ilimiz bursa ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Gedik te ki grup karı alıp gitmeli. Maliyetleri düşük yeni yüksek maliyetler oluşmalı ki hisseye girecekler korkmamalı!!!
    Serdar arkadaş.benden düşük maliyet yok.gedige benim satış fiyatın,1,2 TL civarı.cok yüklü verdim.

5.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    bakalım spek kardeş yine saat 16.00 sonrasınımı bekliyor ...
    16 plaka ilimiz bursa ..
    anlaşıldı bugün dinlenme zamanı ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Niye gitsinler gidecek daha iyi bir yermi var 60 kuruşlardan başladılar 1,2 lere kadar maliyet var uzuncu bu grup kolay kolay gitmez sanmam...
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

7. Takas var mı

8. haydi spek kardeş yeter dinlendigin ve piknik yaptıgın çizdir,de asfalt aglasın,ki radar,da bekliyorlar..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 149/196 İlkİlk ... 4999139147148149150151159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •