Sayfa 148/196 İlkİlk ... 4898138146147148149150158 ... SonSon
Arama sonucu : 1562 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1. Gedik teki grup herkes serbest satabilir izni vermiş olabilir.uzun süre tasittilar,ağızlarına bir parmak bal değdirip alıyorlar.

2. Ben raysg nin patronu olsam,% 5 gibi düşük oranda halka açık şirketimi borsada çok uçuk rakamlara çekip,değerli hale getirip b8yuk sigorta firmalarına satardım
    .pazarlık payını da hesaba katıp ,ona göre bı yerlere çekerdim.acaba patron da benim gibi mi düşünüyor diye kendi kendime soruyorum.

3. Borsada bi hisse yukseltilmeden önce dip gösterirler.raysg de dip 41 Kr,yani benim plaka.dipten ,yükseliş trendine soktuklarinda ,dip fiyatın en az ..... Katı kadar yukarı atarlar.insallah herkesin hayali gerçek olur.yatirim tavsiyesi değildir.

4. Gözü aşağıda mı?

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür

5.  Alıntı Originally Posted by Nabız Yazıyı Oku
    Gözü aşağıda mı?

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil hayal ürünüdür
    sanmam ..bence alım fırsatı veriyor ama neden ?..alacam şimdi neden aldın diye basacak tırsıyorum en iyisi giderken almak bugün yarın izleyelim bakalım .ytd.

6. ben olayı gördüm bilmem sizde onaylarmısınız teknikçi arkadaşlar .saatlik grafikteki çanağa kulp yapıyor.bolinger bandı trigerine değmek isteyecektir yeni çıkış için şu an 1,65 te.yataya alıp kendine çeker seans sonu yukarı yapar yada yarın .aşağı hızla basıp değer ve yukarı çeker panik yaratır sonuç günlükte bolinger içine girme arzusu vardı onu gerçekleştirdi kısa vadeli göstergeler düzelince yeni hareket başlar ......ytd.

7. sayın borsacıamca aynen katılıyorum burdan yeni maliyet yapmaktansa biraz yukarıdan alıp daha güvenli beklemek daha doğrusu gibi geliyor

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür

8. grafik iç gıcıklayıcı ....al beni al diyor ....bütün kurşunları boşaltacam üzerine kızar basar diye tırsıyorum açıkçası.ytd

Sayfa 148/196 İlkİlk ... 4898138146147148149150158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •