Tavsiyem R satın alın daha mantıklı,çünkü 1000 lot R'ye 100 tl variyorsunuz 0.10 fiatına göre,bunun karşılığında sana 500 lot veriyor 1 tl olarak,hesabınıza yansıdıktan sonra E fiatından satıyorsunuz,şu an fiatı 1.19 tl,avantajınız100 lot başına 19 tl...bu oranlar ne kadar R alırsanız artar lot başı 19 tl olarak,tabiki öceden belirttiğim gibi 1.10 altına inmezse...ben bedelliden hep böyle kazandım...ytd.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
23 Haziran seçimleri anketimiz de 1 hafta geri de kaldı...
İlginç sonuçlar var...
Erken seçim mi geliyor yoksa?
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
Unutmayın;31 Mart seçimlerini de büyük oranda doğru bilmişdi Hisse.Net seçim anketi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post3468883
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Aynen,sonradan fark ettim R maliyet hesabını yapmamışım,15-16 arası yapıyor,kapanış 1.13,demeki içerideyiz,neyse,biraz yatmak en iyisi,Kuyaş,milpa ve kalkınmada kazanmıştık,bakalım bunda ne olacak...kalkınma tekrar bölündüğü yere geldi,kuyaşta öyle 1 cıvarı,milpa ise ayni rakamlarda direniyor![]()
Bütün sorun bedelli bölünüşünde,%50 değil %100 olsaydı sorun teşgil etmiyordu...Tekrar hisse eskiden olduğu gibi 1 altına inermi bunu bilemiyoruz,ben 1.10 altı tehlikeli diye belirtmiştim,çok önceleri burada çok sürünmüştü,peşi 4 falan,bu ortamda nabız yoklamak en iyisi,çoğu hisseler baskı altında olduğundan yarı fiatına inmiş !!!...ytd.
1.09 işte burada düşünmek lazım,bedelli değerininde altında sayılır %50 bedellisine göre,yani tekrar başa sardı 5-15 sene önceye...zaten bütün bedelliler hep böyle olmuştur, borsadaki şirketler hep bunu yapmıştır vurgun yapmak için,sadece buna yazık denir,ülkede baş olmayınca kıç ne yapsın,mecbur onu örnek alacak![]()
1.20 altına inmedikçe hiç bulaşmadım,maliyet 1.13 R+E,bakalım sonuç ne olacak,defalarca 1 seviyelerinden alarak 1.50 ortalama fiatından postalamıştık.
Yer İmleri