Sayfa 15/597 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 113 - 120 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Son olarak yeni gelen bılancolarla beraber excel algorıtmasının puanlama sıstemını yenıden duzenledım listeyi herkesle paylasıyorum.

Bu sebeple potansıyelı yuksek hısseler yerıne daha makul ve saglamcı hısselerın puanlamasını arttırdım.

Cunku herkesın rısk anlayısı benımle aynı olmayabılır bu yuzden rısklı ama potansıyellı hısseler lıstenınb asını cekmıyor artık lıste basını ıstıkrarlı kar eden daha oturaklı duzgun ve nısbeten ucuz kalmıs hısseler alıyor.

zaten son gelen bılancoların ıcındede goruldugu uzere düzenli kar yüksek kar ve nısbeten ucuz sayılabılecek hısselerın puanlamaları daha yüksek.

bilancolar geldıkçe guncelleyıp twtter hesabımda paylasıyorum. merak edıyorum btcım kac puan alacak acaba

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Son olarak yeni gelen bılancolarla beraber excel algorıtmasının puanlama sıstemını yenıden duzenledım listeyi herkesle paylasıyorum.

Bu sebeple potansıyelı yuksek hısseler yerıne daha makul ve saglamcı hısselerın puanlamasını arttırdım.

Cunku herkesın rısk anlayısı benımle aynı olmayabılır bu yuzden rısklı ama potansıyellı hısseler lıstenınb asını cekmıyor artık lıste basını ıstıkrarlı kar eden daha oturaklı duzgun ve nısbeten ucuz kalmıs hısseler alıyor.

zaten son gelen bılancoların ıcındede goruldugu uzere düzenli kar yüksek kar ve nısbeten ucuz sayılabılecek hısselerın puanlamaları daha yüksek.

bilancolar geldıkçe guncelleyıp twtter hesabımda paylasıyorum. merak edıyorum btcım kac puan alacak acaba

emeğinize sağlık

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    İmtiyazli ...... yoksunlari günaydın. Size yine gun dogdu. Ky kiyimina devam gari. Akilli iyi egitimli mirasyediler.
    Kayyum isterik.
    Ytd.[emoji35]
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    Yeni patroncu ekip sekillenmeye basladi.
    Adamin tek lotu yok ahkam kesiyor yaw. Simdi ben sana sorarimda....maaslimisin.... kendinimi parlatiyon.... listelerinle malmi pazarlayacaksin diye.... ama biraz bekleyeyim.
    Yazinla haddini asma kimseyede ayar cekme surda 5...6 senelik borsa hayatindan buyuk laflar yapma.Elegi sallamaya baslayinca elekten kendi atlayan bir yatirimci olarak
    cok buyuk laflar yapma.
    Burada yeterince ky avcisi var zaten.....birde sana tahammulleri olacagini hic sanmiyorum. Bilgilerinide kendi forum sayfanda paylasman iyi olur .....boyle gereksiz polemiklere girmemis oluruz.
    Ytd.
    Saygilar.

5. Bu mallar eğer bilanço kötüyse önümüzdeki hafta yollarlar bayrama kadarda kynin canına okurlar... Eğer bilanço iyiyse 19 20 gibi yollarlar 9 günlük tatilde bilancoyu hic ederler... Ben öyle boyle yav..k görmedim bunları.. Aha da buraya yazıyorum...

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    İmtiyazli ...... yoksunlari günaydın. Konjektür tam istediginiz gibi gelisiyor. Bizim de öngördugumuz gibi... Yani sirketin degeri tam sizin istediginiz gibi yerlerde surunmeye devam edecek. Bu serefsiz oyunu surdururken insallah .....ky kiyimi devam ederken...bu sefer taklaya gelirsiniz de is kayyuma kadar gider.
    Ama siz alicengizi iyi yaparsiniz.... bu sefer arsa satisi haberi yaparsiniz... Sülük gibi yapistiginiz hem sirketi hemde hisseyi emmeye devam edersiniz.
    Tabi bu sizi kesmez... bir tasla iki kus vurma becerinizlede ....satilacak arsayi bir sekilde kendiniz alirsiniz. Ne guzel dunya degilmi? Torun tombalak hep beraber eminmeye devam. Aile buyudukce ihtiyaclarinizda artiyordur pek tabiki....bu arada dolar artiyor sizin maaslar eriyor,
    seneye gk da maaslarinizi dolara endeksleyin gari.... bizlerin yatirimcilarinizin beklentileri bir on sene
    daha bekleyebilir bu seferde verdiginiz sozu unutabilirsiniz sizin genel karekteriniz bu.
    Kibar Feyzo hala beyanatlar vererek umut dagitmaya doyamadi. Ama iyi cabaliyor
    yeni kani emilecek ky bulmak icin. Bizler bile buraya dustugumuze gore....
    Soguslenecek ky bulma konusundaki gorevlerini eniyi sekilde icra ediyorlar.
    Bu durumda bizde gorevimizi yapalim ky yi uyaralim... sabirli degilseniz buradan uzak durun....bakin Bist de artik ucuz kalite hisse dolu artik... onsenede
    yatirimcisina zirnik koklatmamis sirketi borca bogmus ...... yoksunlarinin
    yonetimindeki bu bisseden uzak durun. Para kaybetmenin yaninda vucut kimyanizi da bozarsiniz, borsadan da sogursunuz.
    Ytd.[emoji35]
    Saygilar.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
     Alıntı Originally Posted by cardia Yazıyı Oku
    Bu mallar eğer bilanço kötüyse önümüzdeki hafta yollarlar bayrama kadarda kynin canına okurlar... Eğer bilanço iyiyse 19 20 gibi yollarlar 9 günlük tatilde bilancoyu hic ederler... Ben öyle boyle yav..k görmedim bunları.. Aha da buraya yazıyorum...
    Sayin cardia sizin...bizim yani ky nin
    nasil zarar gorecegini dusunerek hareket edecekleri dusunceniz dogrudur. Yillardir yaptiklari budur....
    ne yaparda hisseyi degersizlestiririz
    borsa felsefeleri olmus.
    Kibar Feyzo son beyanatinda yatirimcisina iyi temettu mujdesi veren laflar sacmalamis. Adamin
    piyasadan haberi yok yaw......mevduat faizi % 20 yi gecti.
    Sen hisse fiyatini siddetle baskiliyorsun.... O zaman benim senin hissende bir beklentim kalmiyor. Diyorumya artik tam sacmalamaya basladilar.... taklaya gelmeleri yakindir.
    Artik Çesme de tatilde ickilerini yudumlarlarken.... hepberaber ....
    kendim ettim kendim buldum sarkisini soylerler.
    Tum mirasyedilerin hazin sonudur bu. Biz uyanmalari icin hergun onlarada uyari yapiyor gunaydin dileklerimi iletiyoruz....elimizden gelen budur.
    Ytd.
    Saygilar.

8.  Alıntı Originally Posted by Kyno Yazıyı Oku
    Sayin cardia sizin...bizim yani ky nin
    nasil zarar gorecegini dusunerek hareket edecekleri dusunceniz dogrudur. Yillardir yaptiklari budur....
    ne yaparda hisseyi degersizlestiririz
    borsa felsefeleri olmus.
    Kibar Feyzo son beyanatinda yatirimcisina iyi temettu mujdesi veren laflar sacmalamis. Adamin
    piyasadan haberi yok yaw......mevduat faizi % 20 yi gecti.
    Sen hisse fiyatini siddetle baskiliyorsun.... O zaman benim senin hissende bir beklentim kalmiyor. Diyorumya artik tam sacmalamaya basladilar.... taklaya gelmeleri yakindir.
    Artik Çesme de tatilde ickilerini yudumlarlarken.... hepberaber ....
    kendim ettim kendim buldum sarkisini soylerler.
    Tum mirasyedilerin hazin sonudur bu. Biz uyanmalari icin hergun onlarada uyari yapiyor gunaydin dileklerimi iletiyoruz....elimizden gelen budur.
    Ytd.
    Saygilar.

Çok haksızlık yapıyorsunuz. Adam eşşek gibi çalışıyor bu sene denize bile 1 kere girmiş. Allah yardımcısı olsun

Sayfa 15/597 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •