Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
Arama sonucu : 130 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kuzu emmi borsanın olmazsa olmazlarından
    Yaz emmi
    Kalemine zeval gelmesin. Sen bakma Ayasofya nın takılmalarına kuzu pirzola sevmiy midesi bozuk onun
    ovlum öyle veriyonuz gazı veriyonuz gazı sonra gelip okumuyonuz..

gerçi bende okumuyom..

ama devam...bencede.

2. Devam üstad, takipteyiz.

Sende farkındasın eski popülariten kalmadı. Reytinglerin gittikçe alağı düşüyor. Çatışma ortamı ve kaosla besleniyon ama insanlar artık bunada çok prim vermiyor. Hemen böyle ortamlardan uzaklaşıyor. Başımızda zaten bi kaos ve çatışma ortamından beslenen biri var ve bundan bıkmış durumda insanlar.
    Senin yeni topik açtığını ve halen burada yazdığını viop topiğinde yazmasalar bilemezdim.
    Oysa eskiden böylemi olurdu. Kuzu bi topik açardı ve herkes orada koşar heyecanla yazılanı okur oraya yazardı.

Neyse yaşlansada eski ilgi kalmasada yaz kuzu sende ayrı ve farklı bir renksin. Eski okuyucu yazıcı kitlen olmasada Ben gene okurum.
    bir halt olacağı yok.

4. Devam edelim.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sende farkındasın eski popülariten kalmadı. Reytinglerin gittikçe alağı düşüyor. Çatışma ortamı ve kaosla besleniyon ama insanlar artık bunada çok prim vermiyor. Hemen böyle ortamlardan uzaklaşıyor. Başımızda zaten bi kaos ve çatışma ortamından beslenen biri var ve bundan bıkmış durumda insanlar.
    Senin yeni topik açtığını ve halen burada yazdığını viop topiğinde yazmasalar bilemezdim.
    Oysa eskiden böylemi olurdu. Kuzu bi topik açardı ve herkes orada koşar heyecanla yazılanı okur oraya yazardı.

Neyse yaşlansada eski ilgi kalmasada yaz kuzu sende ayrı ve farklı bir renksin. Eski okuyucu yazıcı kitlen olmasada Ben gene okurum.
    Başkanım

Yap boz zihniyetlilerse kapasın.

Millet Deprosyon manyagı olmuş en fazla ilaç kullanlardan olmuşuz.

Gata Tekrar açılacakmış örnek 2
    https://www.sozcu.com.tr/hata-anlasi...onuyor-p241282

Ve Borsa siyasi çıkarımlarla yapılmaz akrabam örnek bıraktı borsayı bense teknik ve temel hisselerle idare ettim son sene eh işte.

Heleiktidarın lafına bakıp yönlendirme yapılmamalı

yani iktidar ipi ile kuyuya inilmez.

İlk yıllarda ne dedilerse tam tersi var şimdi ortada pkk dahil.

Demirbank da o zamanki iktidar yüzünden battı ve şimdi Hsbc 1 milyar dolara gidecekken bu operasyonla 300 milyon dolara ingiliz oldu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    DEVAM DIYENLER YAZSIN....yoksa burada keserim....boylece kimler burada onuda gorelim.....
    devam agabey, eglenceli oluyor

7. Devam kuzu hazretleri

8. devam hocam okuyoruz
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •