Sayfa 150/298 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Günlükçüleri dökmeden bi cacık olmaz.birazdan 79-80 i gösterir bu adi kağıt
    Bugün dediğiniz ihtimali biraz zayıf görüyorum. Bu da benim görüşüm tabiki..

yatırım tavsiyesi değildir.

2. Hissede asıl hareklenmenin 2.05 üzerinde olacağını düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Hissede asıl hareklenmenin 2.05 üzerinde olacağını düşünüyorum..

Bayağı uçuk rakamlar vermenizin spek ile bir bağınız olduğu anlamını çıkarabilir miyiz?

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Bayağı uçuk rakamlar vermenizin spek ile bir bağınız olduğu anlamını çıkarabilir miyiz?
    Benim siz dahil kimseyle işim olmaz. 2.05 seviyesi uçuksa siz yanlış hissede bulunuyorsunuz demektir. 2013'de 3 TL seviyesinde olan hisse, yukarıda 5.34'e kadar fiyatlamalar var. Yatırımcı kullun zararda. Şimdi bana sorduğunuz soruyu kendinize sorun ! dürüst bir insansanız ?

5.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Yukarıdaki mesajınınızı da okuyunuz. Bana sorduğunuz sorunun muhatabı kim herkes anlıyor zaten ! Bir de kıdemli üye oluyorsunuz nasılsa !.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Yukarıdaki mesajınınızı da okuyunuz. Bana sorduğunuz sorunun muhatabı kim herkes anlıyor zaten ! Bir de kıdemli üye oluyorsunuz nasılsa !.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Sadece sordum,kızmanıza gerek yok;ancak bu hisse ne zaman burnunu kaldırsa hemen daha önce burada yazıp çizmeyen arkadaşlar gelip uçacak kaçacak triplerine giriyorlar bu da hissenin yön değiştirmesine sebep olıyor.iki yoldır bu hissedeyim alış yerim ilki1.96 ikincisi 218 gerisini siz düşünün

7.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Tanımadığınız kişiler hakkında iyi niyetli olmak erdemdir. Hatanızı anlamanıza sevindim.

Madem ki hissede bekliyorsunuz. İyimser olun. Yukarıdaki gibi olumsuz mesajlar yazmayın lütfen. Bir de Nickinizde ''sipek'' var daha doğru anlaşılabilecek bir ''nick'' e sahip olmanızı tavsiye ederim. Hoşçakalınız.

yatırım tavsiyesi değildir

8. marbasın alımı info ya virman... ne geregı varsa 40 taklaya..gır al kardesım alacaksan adam gıbı.. yoksa yiyemecegın seyin altına yatma ..
    """Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
    """Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""

Sayfa 150/298 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •