Artan

34,68 11.87 18:10
13,64 10 18:10
1.188,00 10 18:10
35,20 10 18:10
36,98 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

104,40 -10 18:10
245,50 -9.99 18:10
3,62 -9.95 18:10
258,00 -9.95 18:10
23,52 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.981.378.672,50 18:10
8.514.128.049,15 18:10
6.676.736.529,45 18:10
6.252.142.371,26 18:10
5.455.998.326,37 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 150/541 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 4321 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    söylemeye devam...
    yine söylemeye devam...

2.  Alıntı Originally Posted by adnanadnan Yazıyı Oku
    OOOOO oooo KEKO sende deep gibi diyorsun sanada saldırmasınlar
    Sanırım herkes savaş baltalarını gömdü, şimdi barış çubuğu tüttürüyor 😂

3. devam dedik ya...

Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    söylemeye devam...
    aham işte lo.

4.  Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    hedef şahsi fikrim
    14,885*******15,789******19,968******22,586 beni bağlar orta veye uzunvade
    bakın hele.... 1.hedef okey.............

5. saygıyla anıyorum

Alıntı Originally Posted by deeplara68 Yazıyı Oku
    BU SİTEDE 12.02.2017 DEN İTİBAREN YAYINLANANLARDAN :
     Alıntı Originally Posted by deeplara68 Yazıyı Oku
    Endonezya Devlet Elektrik Şirketi (PLN) tarafından elektrik üretiminin artırılması ve dağıtım şebekesinin genişletilmesi amacıyla 2016 da 6 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanmaktadır.
    PLN den yapılan açıklamaya göre; 2019 yılı sonunda 35.000 megawatt artırılması planlanan elektrik üretim kapasitesine 2016 da 10.000 megawatt eklenmesi, dağıtım şebekesinin ise 2016 yılında 9.000 km artırılması ön görülmektedir.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Avrasya Tünelİ nde Ulusoy Elektrİk Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanılıyor.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İstanbul Metrosu nda Ulusoy Elektrİk İstanbul trafiğini rahatlatacak olan metro projelerinde Ulusoy Elektrik ürünleri tercih ediliyor.
    3.Havalİmanı Projesİinde Ulusoy Elektrİk İmzası Türkiye nin önemli projelerinin çözüm ortağı olan Ulusoy Elektrik,İstanbul da yapımına devam edilen 3. Havalimanı nın orta gerilim elektrik dağıtım sistemleri projesini üstlendi.
    RES Projelerİnde Ulusoy Elektrİk Electroliva firmasına ait olan Serin Sağlık RES ve ADC Sağlık RES projelerinin orta gerilim enerji bağlantılarının karşılanmasında Ulusoy Elektrik ürünleri kullanılıyor. Özellikle yenilenebilir enerji projeleri konusunda önemli bir tecrübesi bulunan Ulusoy Elektrik ülkemizin kendi kaynakları ile enerji üretimine %100 yerli ve kendi dizaynı ürünleri ile destek olmaktadır.
    Salıpazarı Kruvazİyer Lİmanı Projesİ Galataport adıyla da bilinen Dünyanın dev gemilerini İstanbul a çekecek Salıpazarı Liman Projesi nin orta gerilim elektrik sistemlerinde Ulusoy Elektrik ile işbirliği yapılıyor. Projenin enerjilendirilmesi için gerekli olan palet üzeri hava yalıtımlı hücrelerinde Ulusoy markası tercih edildi Bölgede yeni inşa edilecek kruvaziyer gemilere yönelik terminal, eskisinin ikikatından daha büyük olacak.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tırsan Kardan Fabrİkası Türk sanayisinin lokomotiflerinden Manisa OSB de Levay Enerji San. Tic. A.Ş. yükleniciliğinde inşaatı gerçekleştirilen, Tiryaki Grup una ait Tırsan Kardan Fabrikası nın hücre ve beton köşkleri Ulusoy Elektrik tarafından karşılanacaktır. Proje kapsamında 6 adet beton köşk ve 15 adet hava yalıtımlı hücre bulunmaktadır.
    TEDAŞ tarafından talep edilen testlerin birçoğu yurtdışındaki KEMA laboratuvarında yapılmış ve testler başarı ile tamamlanmıştır.
    Endonezya Fabrikamız üretime başladı
    Avrupa pazarındaki etkinliğimizi arttırma hedefimiz kapsamında Almanya Düsseldorf şehrindeki ofisimiz faaliyete girdi.
    yurtdışı şartnameler gereği birden fazla kısa devre dayanım test rapor ve sertifikalarımız ile kanıtladık. En son olarak 630 kVA 11/0,415 kV ve 1500 kVA 33/0,415 kV trafolarımız Kema laboratuvarlarında 9 asimetrik+ 3 sn simetrik kısa devre dayanım deneyine
    tabi tutulmuş ve testleri başarı ile tamamlanmıştır.
    Yedaş ; 2011 yılından bu yana Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya illerinde yaklaşık 3 milyon müşteriye hizmer veriyor.
    2016-2020 yılları arasında; 827 Milyon TL değerinde şebeke, 129 Milyon TL teknoloji ve diğer alanlara yatırım olmak üzere toplam 956 Milyon TL yatırım hayata geçirmeyi planlıyor
    SF6 tip kesicinin yerine geçecek olan embedded tip vakum kesici. Bu ürünün tüm ön çalışmalarını 2016 yılı içerisinde tamamladık, 2017 yılı içerisinde ise seri üretime başlayacağız. Bu ürünün seri üretimine başlamamız ile birlikte Dünya da ve Türkiye de rekabet gücümüz ciddi oranda artmış olacak. Çünkü bu ürün özellikle yabancı rakiplerimizin en önemli ürünlerinden birisi ve biz bunu Türkiye de ilk kez %100 Türk mühendisliği ile Ulusoy Elektrik markası altında üretmiş olacağız.geçtiğimiz yıllarda ürün yelpazemize kattığımız modern kesici sınıfındaki vakum kesicilerimizinseri imalatına başlanmıştır.
    yeni geliştirdiği 17,5 kV RMU ürün. Bu ürün ile hem ürün gamımızda bir açığı kapatmış oldu, hem de Suudi Arabistan, Dubai ve Fas pazarlarına girebilme avantajı yakaladı.
    Ürdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakın dağıtım transformatörü ve 200'e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleştirecek.
    Avrupa nın en önemli, altyapı şebeke teknik servis sağlayıcısı olan Eltel Networks ile 500.000 Euro değerinde bir sözleşme imzaladı. Bu sözleşme kapsamında Ulusoy Elektrik 50kVA ile 800kVA arasında değişen güçlerde 300 den fazla yağlı tip dağıtım transformatörün sevkiyatını gerçekleştirdi.
    yeni arge ürünler( seri üretimlerine de başlandı)Havai Hat Fider Otomasyonu
    12-24-36kV Manuel ve Otomatik opsiyonlu Gaz yalıtımlı ve silikon buşingli harici tip ayırıcı ve kesiciler
    UKON Kontrol Sistemleri Uzaktan Şebeke izleme ve kontrol sistemleri RTU uygulamaları
    Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ne yapılan ihracatta Rusya Gost standartlarına opsiyonel olarak uygun üretim bulunmaktadır.
    Ayrıca Ulusoy Elektrik uluslararası geçerliliği olan Türk-Ak akreditasyonu ile de trafo ürünlerinin testlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.Kalite sistemimiz ile sektörümüzde bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz!
    ISO 9001-2015 VE ISO 14001-2015 BELGELERİNİ ALDIK. SEKTÖR DE İLK TÜRKİYE DE İLK 50 FİRMADAN BİRİ OLDUK.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santralinin kurulacağı Karapınar Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı ihalesinde en iyi teklifi Kalyon-Hanwha Ortak Girişim Grubu verdi. Konya Karapınar'da kurulacak bin megavatlık güneş enerjisi santrali için ihale gerçekleştirildi. Şartnamede, ilk 500 megavattaki yerlilik oranının yüzde 60, ikinci 500 megavattaki yerlilik oranının da yüzde 70 olması hedefi yer alıyor. Proje ile 1,3 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilmesi beklenirken, kurulacak santralden yılda yaklaşık 1,7 milyar kilovatsaat elektrik üretilecek ve 600 bin evin ihtiyacı karşılanacak.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sudan a 130 adet trafo ihracatı gerçekleştirecek. IEC 60076 standartlarına uygun üretilen yağlı tip transformatörler müşteri talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda özel tasarım ve üretim avantajı sunarak tedarikçilere kalitenin yanı sıra kolaylık da sağlamak
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ulusoy Elektrik, Eltel Networks ile imzaladığı sözleşme kapsamında 50kVA ile 800kVA arasında değişen güçlerde 300 den fazla yağlı tip dağıtım transformatörün sevkıyatını gerçekleştirdi. Avrupa normlarına uygun olarak ekstra düşük kayıp oranlı üretilen dağıtım transformatörleri başarı ile devreye alındı.
    2015 yılında Yerli Malı Tebliği nin çıkmasında ve Sanayi İşbirliği Programı (SİP) yabancı alımlarda yerli katkı şartının artırılması çalıştaylarında aktif rol oynadı. Yerli Malı ve Sanayi İşbirliği Programı nihayet bir devlet politikası haline geldi. %51 yerli katkı şartı ile en az 360 milyar Euro ülkemizde kalır Şimdi gerek kamu ve gerekse belediye ihalelerinde yerli katkı şartı uygulanmaya başladı.
    Avrupa'nın Önemli Projelerinde Ulusoy Elektrik Trafoları Tercih Ediliyor
    Fransa da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MWh enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı.
    Ulusoy Elektrik faaliyetlerinin tüm aşamalarında benimsemiş olduğu kalite ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ilkesi ile önemli enerji santrali ve elektrik altyapı yenileme projelerinin tercihi oluyor. Fransa da kurulacak olan toplam 106.5 MW kapasiteye sahip güneş enerjisi santrali projesi için de Ulusoy Elektrik, 1100 kVA ve 2200 kVA güçlerinde yağlı tip trafo sevkiyatı gerçekleştirecek.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya nın Hannover kentinde düzenlenecek olan Hannover Messe Fuarı nda başta yeni ürünü kuru tip trafo olmak üzere son teknoloji orta gerilim bağlantı ürünleri ile yer alacak
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Acil Durumlara Hızlı Çözüm; Mobil Trafo Merkezleri Bu sektörler başta elektrik dağıtım şirketleri olmakla beraber, askeri üsler, endüstri tesisleri, şehir şebekeleri vs. gibi kurumlar acil enerji ihtiyaçlarını karşılamak için mobil trafo merkezlerini tercih etmektedir. Ayrıca yeni kurulacak tesislerin enerji ihtiyacı, enerji kesintilerine hızlı çözüm ve ani müdahalelerde mobil trafo merkezlerinin önemi yüksektir.Güç olarak 20.000 kVA olan trafo tam sistem mobil merkezi olarak hazırlandığında 65 tonluk, 18 metrelik devasa bir yürüyen tesis olmaktadır. Üzerine montajlı sistemler ile yüksekliği 4300 mm, genişliği 3500 mm olduğu için üretilecek treyler özellikleri uygun olmalıdır.
    2013 VERİLERİ
    Sermaye Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı
    Pay Tebliğ nin 29. maddesinin 2 fıkrası kapsamında Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanmıştır. Ulusoy Elektrik
    İmalat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. nin halka arzına ilişkin olarak, yatırımcıların halka arza katılması ya da katılmaması yönünde bir öneri
    ya da teklif değildir. Bu rapor yalnızca aracı kurumun fiyat tespit raporu hakkındaki görüşü olup yatırımcılar, halka arza ilişkin sirküleri ve izahnameyi inceleyerek kararlarını vermelidirler. Ulusoy Elektrik A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik Şirketi olarak kurulmuştur. 2013 yılı itibariyle 600 çalışanı, yaklaşık 260 milyon TL cirosu ve 60.000 adet/yıl hava yalıtımlı hücre üretim kapasitesi ile Türkiye nin önemli üretim yapan fabrikalarından biri konumundadır. Şirketin amaç ve konusu genel olarak elektrik, elektronik ve mekanik ile ilgili teçhizatın imali, ithalatı ve ihracatını
    yapmaktır. Hava yalıtımlı modüler hücreler, metal-clad hücreler, havai hat ürünleri olan otomatik yük ayırıcısı ve otomatik tekrar kapamalı kesici, komple gaz yalıtımlı hücreler, monoblok beton köşkler, orta gerilim kablo aksesuarları, Ulusoy Elektrik in üretimini
    gerçekleştirdiği elektrik dağıtım ekipmanları arasındadır. Ulusoy Elektrik, Ankara Organize Sanayi Bölgesi nde 26.000 m² si kapalı olmak üzere toplam 30.000 m² lik alana sahip bir fabrikada faaliyet göstermektedir. Mevcut tesisin yanı sıra, 31.750 m2 si kapalı olmak üzere toplam 53.000 m2 lik alana sahip olacak yeni üretim tesisinin inşaatı devam etmekte olup, bütün beton köşk ve dağıtım trafosu üretimlerinin bu tesiste yapılması planlanmaktadır. Tesis, iki binadan oluşacaktır:
    1.Bina: Beton köşk üretimi için kullanılacak olup 3.750 m² si kapalı olmak üzere toplam 8.000 m² lik alana sahip olacaktır.
    2.Bina: Dağıtım trafosu üretimi için kullanılacak olup 28.000 m² si kapalı olmak üzere toplam 45.000 m² lik alana sahip
    2014 yılında katener sistemleri ve dikey tip yük ayırıcıların üretimine başlanmış olup, 2015 yılında da dağıtım trafolarının Şirket tarafından üretimine başlanacaktır.
    YUKARIDA HALKA ARZ LA İLGİLİ YAZIYI OKUDUNUZ : DİKKATİNİZİ ÇEKMESİ GEREKEN YENİ TESİS ESKİSİNİN 2 KATINDAN DA BÜYÜKDÜR!... 2'NCİ FAB. ÖZELLİKLE YAZIYORUM YENİ TİP TRAFOLAR VE MOBİL TRAFO MERKEZLERİNİN ÜRETİMİNE AYRILDI.
    CEZAYİRDEKİ BETON KÖŞK T. FABRİKASI KOMPLE YENİLENDİ, ENDONEZYA ZATEN ÜRETİME YENİ BAŞLADI.
    ŞİMDİ KONU ŞU ; AÇIN ULUSOY ELEKTİRK İN SAYFASINI VE ŞİRKETİN GÜNCEL VERİLERİNE GİRİN , 2013 VERİLERİ VAR HALA HERŞEY HEMEN HEMEN 2013 VERİLERİ , AÇIN KATOLOĞ BİLGİLERİNİ AYNISI !
    FARKLI YAZI ŞU; Ankara ASO 1. Organize Sanayi, Temelli Anadolu Organize Sanayi ve Endonezya Cikarang Organize Sanayi Bölgesinde , toplamda 75.000 m² alan üzerinde 62.000 m² lik kapalı alanda faaliyetlerine devam etmektedir.
    BUNDA BİLE NE ENDONEZYA NEDE CEZAYİR + ARGE MERKEZİ DAHİL EDİLMEMİŞ.ŞUAN Kİ ÜERETİM VERİLERİ BİLE 2013 VERİ Sİ
    BU NEYE BENZİYOR BİLİYORMUSUNUZ, SEANS SIRASINDA TAHTAYI AÇMIŞ SEYREDİYORSUNUZ, DALMIŞSINIZ ARADAN 5 SAAT GEÇMİŞ VERİ YENİLEMESİ GELMEMİŞ SİZ HALA O FİYATTA , O İŞLEM MİKTARINDA ZANNEDİYORSUNUZ, BURADA İSE 4 YIL GEÇMİŞ,

6.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Sanırım herkes savaş baltalarını gömdü, şimdi barış çubuğu tüttürüyor ��
    ben hala aynı yerdeyim ama ona sormak lazım , deeple meselesi neydi neden kuduruk gibi saldırdı, ben sonradan geldim okudukca sinir oldum, burada olupda sessiz kalanlara ne demeli , herdediği çıkmadımı , bırak az bile söylemiş, o 70le 100 arası diyordu keko onuda aştı ,

7. burda uzuncuyum siz degerli hissedaşlarımı genelde sessizce takip ediyorum herkese tşk güzel paylaşılar yapıyorsunuz deeplera bambaşkaydı onada slm lar bol kazanclar İNŞAALLAH ****

Ulusoy Elektrik Yatırımcı Sunumu, Ağustos 2017
    http://www.ulusoyelektrik.com.tr/Upl...umu-2q2017.pdf

Arkadaşlar, yatırımcı sunumunu detaylı olarak okudum. Temel olarak bakıldığında, 2017/6 bilanço ve faaliyet raporunda önce çıkan finansal oranları-verileri İngilizce’ye çevirerek grafik ve tablolarla yatırımcılara anlatmaya çalışmışlar.

Önemli gördüğüm sayfaları kısaca özetlemeye çalışacağım. Yaklaşık 2 saatimi aldı, ama kıymetli ortaklarımız için değer diye düşünüyorum

Sayfa 5: Bu slaytta, şirketle ilgili öne çıkan hususlar şöyle özetlenmiş:
    -2.çeyrekte satışlar önemli düzeyde arttı,
    -Brüt Kar Marjı %28,5’e yükseldi,
    -Hükümet enerji yatırımlarına öncelik veriyor,
    -Yeni rekabet şartlarına göre iç piyasada şirket güçlü bir pozisyona sahiptir,
    -Elektrik dağıtım şirketlerinin ciddi yatırımları var,
    Şirket çeşitlendirilmiş bir ihracata sahiptir,
    Önümüzdeki çeyrekler için güçlü siparişler alınmış durumda.

Sayfa 8: Bu slaytta elektrik dağıtım şirketlerinin yatırım bütçelerinin 2016-2020 dönemi için 18,4 milyar TL olduğu, 2016 yılında 3,7 milyar TL yatırım yapıldığı ve 2017’de en az 4 milyar TL yatırım yapılmasının beklendiği vurgulanmış.
    Ayrıca, Ulusoy’un dağıtım şirketlerine yaptığı satışların, 2017 2.çeyrekte önceki yılın aynı çeyreğine göre %71 artarak 31,1 milyon TL olduğu belirtilmiş.

Sayfa 9: Bu slaytta, distribütör satışlarının, 2017 2.çeyrekte önceki yılın aynı çeyreğine göre %97 artarak 20,9 milyon TL olduğu belirtilmiş.

Sayfa 10: Bu slaytta, doğrudan yapılan satışların, 2017 2.çeyrekte önceki yılın aynı çeyreğine göre %135 artarak 31,8 milyon TL olduğu belirtilmiş. Ayrıca, bu satışların özellikle yenilenebilir enerji alanındaki projelere yapıldığı ifade edilmiş.

Sayfa 11: Bu slaytta, yurtiçi satışların müşteri segmentlerine göre dağılımı verilmiş.
    Buna göre, 2017 2.çeyrekte yapılan 83,8 milyon TL’lik yurtiçi satışların dağılımı şöyle:
    - %25 distribütörler
    - %37 elektrik dağıtım şirketleri
    - %38 doğrudan satışlar

Sayfa 12: Bu slaytta, ihracat yapısı değerlendirilmiş.
    -Şirketin çeşitlendirilmiş ve sürdürülebilir ihracata sahip olduğu,
    -Dağıtım trafolarının ihraç pazarları için itici güç olduğu,
    -Endonezya’da sertifika sürecinin tamamlandığı,
    -Orta Doğu ve Kuzey Afrika pazarlarında toparlanma olduğu,
    -2017 1.çeyrekte, Ürdün, Fas, Türkmenistan, Litvanya, Cezayir, Sudan, Irak, Moritanya, Filistin ve daha 17 ülkeye ihracat yapıldığı,
    -2017 2.çeyrekte, Irak, Kosova, Sudan, Finlandiya, Kazakistan, Özbekistan, Litvanya, Moritanya, Fransa, İran ve daha 19 ülkeye ihracat yapıldığı,
    Belirtilmiş. Ayrıca, bu sayfada ihracatın ülkelere göre yüzdesi pasta grafikle gösterilmiş.

Sayfa 13: Bu slaytta, ihracat gelirleri değerlendirilmiş. 2017 ilk 6 ayda ihracatın, önceki yılın aynı dönemine göre %73 artarak 35,9 milyon TL olduğu gösterilmiş.

Sayfa 14: Bu slaytta, yerel ve küresel rakiplerin isimleri söylenmiş. Elko isimli yerli firmanın iflas ederek piyasadan çekildiği, Elimsan isimli firmanın ise 2016 yılında 157 milyon TL’lik satış yaptığı belirtilmiş. Ulusoy’un Pazar payının da %40’tan %60’a yükseldiği ifade edilmiş.
    Küresel düzeydeki rakipler ise Siemens, Schneider, ABB ve Ormazabal.

Sayfa 16: Bu slaytta, dağıtım trafosu satış sayıları ve gelirleri gösterilmiş. Bu ürünün ortalama birim fiyatının 5.800 USD yada 20.527 TL olduğu söylenmiş. 2017 yılının ikinci çeyreğinde 699 adet, 2017 ilk 6 ayda ise toplamda 872 adet dağıtım trafosu üretimi gerçekleştirildiği ve 2017 ilk 6 ayda bu üründen 17,9 milyon TL’lik bir satış yapıldığı ifade edilmiş.

Sayfa 17: Bu slaytta, 2017 yılında alınan siparişler gösterilmiş.
    İç piyasa için, 2017 ilk çeyrekte 72 milyon, ikinci çeyrekte ise 107,2 milyon TL’lik sipariş alınmış.
    İhracat için, 2017 ilk çeyrekte 19 milyon, ikinci çeyrekte ise 21,5 milyon TL’lik sipariş alınmış.

Sayfa 18: Bu slaytta, finansal raporda yer alan gelir tablosu ve finansal oranların İngilizcesi verilmiş.

Sayfa 19: Bu slaytta, 2017 ikinci çeyrekte satışların %98 artarak 50,2 milyon TL’den 99,5 milyon TL’ye yükseldiği belirtilmiş.

Sayfa 24-25: Bu slaytlarda, 2012 yılından itibaren her çeyrekteki satış hasılatları milyon TL olarak grafikle gösterilmiş. Buna göre;
    -Şirketin satışlarında, 1.çeyrek en zayıf dönem iken, 4.çeyrek en güçlü dönemdir.
    -2012 yılından itibaren hesaplandığında, 1.çeyrek yıllık toplam satışların ortalama %19,9’unu oluşturur iken, 4.çeyrek toplam satışların ortalama %32,8’ini oluşturmuştur.

Sayfa 26: Bu slaytta, satışlardaki çeyrekten çeyreğe büyüme oransal olarak verilmiş. Mevsimselliğe rağmen, büyüme momentumunun güçlü olmaya devam ettiği vurgulanmış.

Sayfa 27: Bu slaytta, şirketin ortaklık yapısının, halka arz öncesi, halka arz sonrası ve şu an itibariyle nasıl olduğu gösterilmiş. Şu an için, şirketin %88,8’i Ulusoy ailesine ait, %11,2 si ise halka açık.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 150/541 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •